Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - tussen 12.30 en 17.00 geopend voor lunch
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL
Kopie van Luchtfoto mooi
Kopie van Luchtfoto mooi

Werken bij De Wilmersberg

Join us on the ride to improve!

Wil je werken bij één van de fijnste hotels van Twente mét goede arbeidsvoorwaarden en in een gezellig team? Solliciteer dan op één van onderstaande functies.

De voordelen van werken bij De Wilmersberg

op een rijtje...

- Je kunt op jouw niveau beginnen en verder doorgroeien; Tim, Marloes, Jan en vele anderen gingen je voor. Wij kijken samen met jou wat je graag zou willen bereiken en waar je potentie zit, wij trainen en coachen je on-the-job.

- Als vaste medewerker mag je op studiereis naar ons zusje Barbacán op Gran Canaria.

- Je krijgt korting op een abonnement bij sportclub Trifora (Enschede).

- Wij begrijpen dat vrije tijd belangrijk voor je is en dat je niet ieder weekend wil of kan werken. Het voordeel bij De Wilmersberg is dat je in een groot team met (meer dan 90) collega’s samenwerkt, dus je werktijden zijn flexibel en roosters worden in goed onderling overleg gemaakt.

- Voor Fulltime medewerkers kan er gewerkt worden met een 4-daagse werkweek & vaste vrije dagen in de week.

- Als jij je thuis voelt bij ons, dan geldt dat voor onze gasten ook. Plezier met elkaar en teamwork staan bij ons dan ook voorop. Onze personeelsfeestjes zijn hilarisch.

- De Wilmersberg behoort tot de top van de fijnste hotels in Nederland, dus je kunt veel leren. Ook bedrijven buiten de horeca hechten veel waarde aan medewerkers met een dienstverlenende horeca ervaring.

- De Wilmersberg is, ook in onzekere tijden, een stabiel bedrijf en we bieden goede & faire arbeidsvoorwaarden.

- Voor oproep – en weekendkrachten ligt de salarisrange tussen de €4,92 euro en €12,32 euro per uur afhankelijk van je leeftijd.

• 21 jaar – € 12.32
• 20 jaar - € 11.09
• 19 jaar - € 9.85
• 18 jaar - € 8.61
• 17 jaar - € 7.39
• 16 jaar - € 6.16
• 15 jaar - € 4.92
Deze uurlonen zijn inclusief vakantiegeld en vakantiedagen die direct worden uitbetaald.


Hh C

Koen Mulder

over werken bij De Wilmersberg

Keuze voor deze organisatie: Als eerst de ligging en het segment van de Wilmersberg. Daarnaast heb ik uit mijn omgeving veel positieve verhalen gehoord over de Wilmersberg als werkgever maar ook zeker als hotel voor gasten. Ondanks mijn jaren ervaring binnen de horeca heb ik bij de Wilmersberg geleerd dat er nog veel meer is. Ik heb nieuwe uitgagingen op mijn pad gekregen waarvan ik van te voren niet had gedacht deze mee te zullen maken. Ik heb geleerd om mijzelf verder te ontwikkelen binnen het gastheerschap en daarnaast verfijning aan te brengen binnen mijn leidinggevende functie.

Wat deed je hiervoor:
Voor De Wilmersberg heb ik bij meerdere horecabedrijven gewerkt. Ik ben 7,5 jaar werkzaam geweest in een café/restaurant waar ik mijn volledige basis van het gastheerschap heb ontwikkeld. Daarna nog 2 jaar in een Belgisch biercafé waar ik mijn passie voor bieren heb ontdekt. Dit zijn de twee bedrijven waar ik voor mijn werkzaamheden bij de Wilmersberg het meest heb mogen leren. Daarnaast heb ik nog bij enkele andere horecabedrijven gewerkt. Hierbij kom ik op een totaal van 13 jaar ervaring binnen de horeca.

Hobby’s:
Klinkt misschien heel cliché, maar ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken. Buiten mijn werk om vind ik het heerlijk om met mijn vrienden een speciaal bierproeverij te organiseren. Daarnaast kan ik ook genieten om samen met mijn vrouw thuis te zijn en gezellig spelletjes te spelen. Ten slotte vind ik het altijd erg prettig om na het diner een flink stuk te wandelen.

Studie:
Ik ben een langere tijd zoekende geweest naar wat ik wilde gaan doen. Dit resulteerde in het feit dat ik meerdere studies heb geprobeerd. Van het CIOS tot aan HBO verpleegkunde en Social Work. Uiteindelijk heb ik besloten om een studie te volgen waarbij ik mijn ervaringen vanuit mijn bijbanen in de horeca kan omzetten tot een volwaardige baan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de opleiding tot leidinggevende bediening aan het ROC te Midden Nederland.

Wat spreekt je het meest aan in je functie:
Ik ben bijna 2,5 jaar werkzaam bij de Wilmersberg. Het proberen om een ‘wauw’ moment bij gasten te creëren en daarin succesvol te zijn is toch wel een van de mooiste taken binnen mijn functie. Buiten dat om vind ik mijn senior taken ook heel leuk om uit te voeren. Met name het onderzoeken hoe de werkprosessen verbeterd kunnen worden, het zorgen dat alles op de werkvloer vloeiend verloopt maar ook het inwerken van nieuwe collega’s. Zo zijn er nog vele andere taken te noemen die ik iedere dag met veel plezier mag uitvoeren.

Koen1
Nienke C

Ja!

Ik wil graag werken bij De Wilmersberg.