Contact opnemen

Wellnessboutique

Relaxen in de wellness

Ontspannen doe je op jouw manier. In de in 2017 geheel vernieuwde Wellnessboutique gaat dat zéker lukken! Geniet hier van een lang, dromerig en ontspannen weekend en kom bij van de beslommeringen van alledag. Schoonheidsspecialistes Renske, Judith en Donnée laten je graag genieten van een heerlijke facial of ontspannen massage.

Verwen-actie

Winters verwennen

Laat u tijdens de koude winterdagen verwennen met een speciale aanbieding in onze Wellnessboutique.

  • Lichaamspakking naar keuze van 50 minuten in combinatie met een Deep cleansing facial.
  • Gebruik van handdoeken, slippers en badjas.
  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.

Prijs: € 85,- per persoon. Bel naar 0541-585555 voor een reservering of stuur een mail naar reserveringen@wilmersberg.nl


Voorwaarden

  • Prijzen zijn per persoon
  • Keuze uit de volgende pakkingen: lavendel-honing, sinaasappel of green-tea
  • Deze aanbieding is geldig in de Wellnessboutique in de periode van 1 januari tot en met 31 maart 2019 op doordeweekse dagen en met uitzondering op de woensdagen.
  • Geldig op basis van beschikbaarheid
  • Annuleringen en wijzigingen kunnen wij niet aannemen bij deze aanbieding.
  • Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.


Wellnessboutique

Kom helemaal tot rust

Kies uit één van de vele mogelijkheden met de producten van Oolaboo in onze brochure. Dagelijks (woensdag op aanvraag) is de Beauty geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur. Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van ons overdekte zwembad (met jetstream), whirlpool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en de tennisbanen. Op je kamer liggen badjassen en slippers voor je klaar. Badkleding is verplicht in het zwembad, in de Wellnessboutique is badkleding niet toegestaan.

Nieuw! Wij bieden nu ook pedicure behandelingen en zwangerschapsmassages aan.

Je kunt reserveren door te bellen naar 0541-585555 of stuur een e-mail naar reserveringen@wilmersberg.nl. Let wel: de reservering dient door ons bevestigd te worden alvorens deze definitief is. Annuleren van de afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren en uitsluitend telefonisch of bij onze receptie aan de balie. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Ik wil meer informatie