Golfen

Ben je een fervent golfer?

Kom dan golfen op de mooiste banen van Twente en omgeving en geniet daarna van het beste van Twente bij De Wilmersberg! In de directe omgeving van ons hotel zijn een aantal prachtige golfbanen te vinden.

Tijdens het maken van de reservering is het mogelijk om een greenfee(s) bij te reserveren.

Het Rijk van Sybrook

Op slechts 10 minuten

De volwassen 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen. In de baan zijn uitdagende waterpartijen geïntegreerd die geregeld in uw spel komen en iedere golfronde tot een beleving maken. Vanuit het gezellige clubhuis heeft u een mooi uitzicht op de golfbaan en de schitterende natuur.

Golf & Country Club 't Kruisselt

Op slechts 5 minuten

Wanneer je bij De Wilmersberg een reservering maakt voor een overnachting(en) kunnen wij een speciaal tarief van €14,50 aanbieden voor een greenfee bij Golf & Country Club 't Kruisselt. Deze Club treft is gelegen aan het begin van de Kruisseltlaan in De Lutte, op 5 minuten afstand van De Wilmersberg. Het is een gezellige club met een compacte en uitdagende 9 holes par 3 baan.

Golfbaan Euregio Bad Bentheim

Op slechts 20 minuten

Een uitdagende 18-holes course met bunkers, riskante roughs, strakke greens en, om het niet al te gemakkelijk te maken, een decor met waterpartijen en veel bomen.