Contact opnemen

Fitnessruimte

Blijf fit!

Wil je tijdens je verblijf fit blijven en je oefeningen doen? Roei op het roeiapparaat, fiets op de home-trainer, ren op de loopband en doe je squats in onze geheel vernieuwde fitnessruimte! Ook kun je een persoonlijke training boeken bij personal trainer Laura Lohuis.

Personal trainer

Laura Lohuis

Ben je hier om lekker te ontspannen en je even helemaal terug te trekken uit de drukte die het dagelijks leven met zich mee kan brengen? Of ben je hier voor een zakelijk verblijf? Wat het ook is, bij De Wilmersberg ben je in ieder geval aan het juiste adres en omgeven door de natuur en door rust.

Iedereen ervaart ontspanning op z’n eigen manier. Inspanning werkt echter ook ontspannend! Speciaal voor gasten die zich fysiek in willen spannen tijdens hun verblijf werkt De Wilmersberg samen met personal trainer Laura Lohuis. Haar grote passie is sport, daarnaast is zij ervan overtuigd dat sporten rust en ontspanning brengt in je hoofd.

Wil je tijdens je verblijf actief blijven? Dat kán! Laura geeft verschillende soorten trainingen: van 1-op-1 trainingen tot een training in een klein groepje. Dat kan uitlopen van een uur intensief wandelen in de natuur, tot een full-body training, waarbij we alle spieren aan het werk zetten!

Kosten per training (duur: 45 minuten):
- 1:1 €60

- 1:2 €70 (samen, €35 p.p.)

Bent je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via info@wilmersberg.nl of bel naar de receptie van De Wilmersberg 0541-585555.