Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55 info@wilmersberg.nl +31 657891225
Openingstijden Restaurant
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Momenteel exclusief gereserveerd voor onze hotelgasten
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
365 dagen per jaar geopend
TOP 10 BESTE HOTELS VAN NEDERLAND

Wellness

Geniet in onze nieuwe Wellnessboutique

Update: Onze Wellnessboutique en zwembad zijn volledig geopend. Wel dient u voor gebruik van ons zwembad en saunafaciliteiten vooraf te reserveren.

De in 2017 geheel vernieuwde kleine, maar fijne Wellnessboutique gaat je zeker helpen om even los te komen van je dagelijkse bezigheden. Laat je in de watten leggen door één van de schoonheidsspecialistes Judith, Corrin, Ineke of Kimberley en uit één van de vele mogelijkheden met de producten van Oolaboo in onze brochure. Dagelijks is de Beauty geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur. Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van het overdekte zwembad (met jetstream), whirlpool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en de tennisbanen. Op je kamer liggen badjassen en slippers voor je klaar. Badkleding is verplicht in het zwembad, in de Wellnessboutique is badkleding niet toegestaan.

Laat je welverdiend in de watten leggen

in onze Wellnessboutique

We leggen je in de watten met het speciale Wellness Arrangement:

  • Een Oolaboo behandeling naar keuze van 50 minuten
  • Gebruik van badjassen, handdoeken en slippers
  • Gebruik van alle sauna- en zwembadfaciliteiten (i.v.m. COVID-19 gebruik alleen mogelijk op reservering)
  • 10% korting op extra behandelingen

Voor slechts € 59,95 (normale prijs € 75,-) per persoon geniet je van dit heerlijke verwen arrangement. Maak een reservering via info@wilmersberg.nl of bel naar 0541-585555.

Lidmaatschap Wellnessboutique

Word nu lid van onze Wellnessboutique voor € 60,- per maand en maak onbeperkt gebruik van het zwembad, de fitness en onze wellness faciliteiten! Meer informatie bij onze receptie: info@wilmersberg.nl of bel 0541-585555.

Personal Trainer

Laura Lohuis

Ben je hier om lekker te ontspannen en je even helemaal terug te trekken uit de drukte die het dagelijks leven met zich mee kan brengen? Of ben je hier voor een zakelijk verblijf? Wat het ook is, bij De Wilmersberg ben je in ieder geval aan het juiste adres en omgeven door de natuur en door rust.

Iedereen ervaart ontspanning op z’n eigen manier. Inspanning werkt echter ook ontspannend! Speciaal voor gasten die zich fysiek in willen spannen tijdens hun verblijf werkt De Wilmersberg samen met personal trainer Laura Lohuis. Haar grote passie is sport, daarnaast is zij ervan overtuigd dat sporten rust en ontspanning brengt in je hoofd.

Wil je tijdens je verblijf actief blijven? Dat kán! Laura geeft verschillende soorten trainingen: van 1-op-1 trainingen tot een training in een klein groepje. Dat kan uitlopen van een uur intensief wandelen in de natuur, tot een full-body training, waarbij we alle spieren aan het werk zetten!

Kosten per training (duur: 45 minuten):
- 1:1 €60

- 1:2 €70 (samen, €35 p.p.)

Bent je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via info@wilmersberg.nl of bel naar de receptie van De Wilmersberg 0541-585555.

Zwangerschaps-massage

Even tijd voor jezelf....

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam voortdurend. Jouw lichaam bereidt zich voor op de bevalling die komen gaat en daardoor worden spieren en gewrichten soepeler. Dit kan er voor zorgen dat je, rug- nek- schouder en bekkenklachten ervaart. Gun jezelf een paar momenten van pure ontspanning en reserveer bij ons een zwangerschapsmassage.
Op maandag, vrijdag en in het weekend kun je terecht bij onze speciaal opgeleide collega. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met onze receptie: 0541-585555.

Behandeltijd: 50 min

Prijs: € 70,-

Contra- indicatie: niet voor de 12ezwangerschapsweek

Beautymerk Oolaboo

Oolaboo is een nieuw, hip, Nederlands merk en werkt met het concept producten die elkaar ondersteunen en die op natuurlijke basis zijn gemaakt.

Reserveer een behandeling

Zodra je van ons een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief