Contact opnemen

Wellness & Fit

Wellnessboutique

Jij bepaalt hoe ontspanning en fitness er voor jou uitziet.

De in 2017 geheel vernieuwde kleine, maar fijne Wellnessboutique gaat je zeker helpen om even los te komen van je dagelijkse bezigheden. Laat je in de watten leggen door één van de schoonheidsspecialistes Iris, Judith of Donnée en uit één van de vele mogelijkheden met de producten van Oolaboo in onze brochure. Dagelijks (woensdag op aanvraag) is de Beauty geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur. Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van ons overdekte zwembad (met jetstream), whirlpool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en de tennisbanen. Op je kamer liggen badjassen en slippers voor je klaar. Badkleding is verplicht in het zwembad, in de Wellnessboutique is badkleding niet toegestaan.

Nieuw! Wij bieden nu ook pedicure behandelingen aan.

Beautymerk Oolaboo

Oolaboo is een nieuw, hip, Nederlands merk en werkt met het concept van elkaar ondersteunende producten die op natuurlijke basis zijn gemaakt: voedingssupplementen om de huid van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) en huidverzorgingsproducten voor de buitenkant (cosmeceuticals).

Lidmaatschap Wellnessboutique

Word nu lid van onze Wellnessboutique voor € 60,- per maand en maak onbeperkt gebruik van het zwembad, de fitness en onze wellness faciliteiten! Meer informatie bij onze receptie: info@wilmersberg.nl of bel 0541-585555.

Reserveer een behandeling

Zodra je van ons een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief