Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - Momenteel gesloten
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL
Dompel Stoom
Dompel Stoom

Wellness

Komtot rust in de Wellnessboutique

Update: Het zwembad, de saunafaciliteiten, de fitness en de Wellnessboutique zijn geopend op reservering.

De in 2017 geheel vernieuwde kleine, maar fijne Wellnessboutique gaat je zeker helpen om even los te komen van je dagelijkse bezigheden. Laat je in de watten leggen door één van de schoonheidsspecialistes Judith, Bianca, Ineke of Dionne. Kijk voor meer informatie over onze behandelingen met Oolaboo in onze brochure. Dagelijks is de Beauty geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur. Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van het overdekte zwembad (met jetstream), whirlpool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en de tennisbanen. Op je kamer liggen badjassen en slippers voor je klaar. Badkleding is verplicht in het zwembad, in de Wellnessboutique is badkleding niet toegestaan.

Zwangerschaps-massage

Even tijd voor jezelf....

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam voortdurend. Jouw lichaam bereidt zich voor op de bevalling die komen gaat en daardoor worden spieren en gewrichten soepeler. Dit kan er voor zorgen dat je, rug- nek- schouder en bekkenklachten ervaart. Gun jezelf een paar momenten van pure ontspanning en reserveer bij ons een zwangerschapsmassage.
Op maandag, vrijdag en in het weekend kun je terecht bij onze speciaal opgeleide collega. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met onze receptie: 0541-585555.

Behandeltijd: 50 min

Prijs: € 70,-

Contra- indicatie: niet voor de 12e zwangerschapsweek

Pregnant Woman 1910302 1920 1

Lidmaatschap Wellnessboutique

Word nu lid van onze Wellnessboutique voor € 60,- per maand en maak onbeperkt gebruik van het zwembad, de fitness en onze wellness faciliteiten! Meer informatie bij onze receptie: info@wilmersberg.nl of bel 0541-585555.

Massage Welness
Gin Tonicc

Personal Trainer

Laura Lohuis

Ben je hier om lekker te ontspannen en je even helemaal terug te trekken uit de drukte die het dagelijks leven met zich mee kan brengen? Of ben je hier voor een zakelijk verblijf? Wat het ook is, bij De Wilmersberg ben je in ieder geval aan het juiste adres en omgeven door de natuur en door rust.

Iedereen ervaart ontspanning op z’n eigen manier. Inspanning werkt echter ook ontspannend! Speciaal voor gasten die zich fysiek in willen spannen tijdens hun verblijf werkt De Wilmersberg samen met personal trainer Laura Lohuis. Haar grote passie is sport, daarnaast is zij ervan overtuigd dat sporten rust en ontspanning brengt in je hoofd.

Wil je tijdens je verblijf actief blijven? Dat kán! Laura geeft verschillende soorten trainingen: van 1-op-1 trainingen tot een training in een klein groepje. Dat kan uitlopen van een uur intensief wandelen in de natuur, tot een full-body training, waarbij we alle spieren aan het werk zetten!

Kosten per training (duur: 45 minuten):
- 1:1 €60

- 1:2 €70 (samen, €35 p.p.)

Bent je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via info@wilmersberg.nl of bel naar de receptie van De Wilmersberg 0541-585555.

Personal Trainer Laura

Beautymerk Oolaboo

Oolaboo is een Nederlands merk en werkt met producten die elkaar ondersteunen en die op natuurlijke basis zijn gemaakt.

Bureau in onze wellness
Beauty Stoelen
Dompel Stoom
Gras contactformulier

Reserveer een behandeling

Zodra je van ons een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief