Weekendje weg in Twente | Landgoed De Wilmersberg

Een weekendje weg in Twente begint met een ontspannen verblijf in ons hotel. Heerlijk overnachten bij 4 sterren hotel Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Of u nu komt voor een dagje uit in Twente of voor een last minute vakantie. Wij bieden u alle mogelijkheden om uw weekendje weg compleet te maken. Lekker genieten in onze vernieuwde SPA & Beauty of heerlijk dineren in ons restaurant. Uw vakantie in Twente krijgt een culinaire twist als u zich laat verrassen in ons restaurant. Het team onder leiding van Ronald Bor laat u genieten van de heerlijkste producten uit de streek en omgeving Twente.

Weekendje Weg

Een weekendje weg met uw geliefde, familie of vrienden? Even helemaal nietsdoen of juist lekker actief wandelen of fietsen in de Twentse bossen? Alles is mogelijk. Geniet samen met uw geliefde, familie of vrienden tijdens een weekendje weg van de Twentse gastvrijheid.

Last Minute

Heeft u niet lang de tijd gehad om een vakantie in eigen land te plannen? Of wilt u na een drukke periode er lekker even tussenuit? Maak dan gebruik van ons 2-daags Super Last Minute arrangement. Het last minute arrangement bestaat uit een overnachting in een van onze royale landgoedkamers, deze beschikken over een Frans balkon of een privé terras. Daarnaast kunt u gebruik maken van het landelijke ontbijt en kunt u genieten van een 3-gangendiner van chef-kok Ronald Bor. Boek eenvoudig op onze site het last- minute arrangement en we zien u graag als gast voor een weekendje weg in Twente.

Kindvriendelijk

Wilt u met het complete gezin op vakantie in Twente? Geen probleem, uiteraard is er ook aan onze jongste gasten gedacht. Ze zijn van harte welkom bij hotel Landgoed de Wilmersberg! Voor de kinderen regelen wij bij aankomst een leuke verrassing. Verder kunnen ze zich buiten helemaal uitleven en alle energie kwijt in de omliggende natuur of op de trampoline. Natuurlijk hebben wij ook een speelkamer waar de kinderen zich kunnen vermaken. Wilt u dineren zonder de kinderen? Maak dan gebruik van onze babyfoonservice zodat u in alle rust kunt komen genieten in ons restaurant.

Dagje uit

Verblijft u in ons hotel in Twente en wilt u een dagje uit? Er is genoeg te doen in de regio Twente. U kunt een dagje uit plannen naar het Rijksmuseum Twente, dat bekend staat om haar bijzondere exposities. Na het bezoek aan het museum kunt u een wandeling maken door Roombeek, een compleet nieuw opgebouwde wijk in Enschede. Wilt u een dagje uit maar niet in een grote stad? Ga dan naar het pittoreske Ootmarsum. Ootmarsum heeft tal van unieke galerieën en deze zijn zeker een bezoekje waard. Met de kinderen samen een dagje uit? Dan raden we u aan om naar Deurningen te gaan. Ga dan naar het Landgoed Kaamps, hier kunt u zien hoe van de melk van koeien diverse zuivelproducten gemaakt worden. Enthousiast geworden en bent u wel toe aan een vakantie in eigen land? Boek dan een aantal overnachtingen in ons hotel.