Laatste nieuws:

De Wilmersberg is tot en met 28 april gesloten.

Lieve gast,

Ook wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid. Na de persconferentie van 31 maart en met inachtneming van de veiligheid en gezondheid van onze gasten, collega's en leveranciers hebben wij besloten om De Wilmersberg tot en met 28 april te sluiten. Heeft u een reservering bij De Wilmersberg, dan kan deze kosteloos verplaatst of geannuleerd worden. Voor de continuïteit van de horeca (waarin 350.000 mensen werkzaam zijn) in het algemeen, en De Wilmersberg in het bijzonder, hopen wij van harte dat u uw reservering verplaatst naar een later moment. Want dat wij binnen afzienbare tijd weer open gaan, dat is 100% zeker. Wij zijn goed per e-mail bereikbaar op reserveringen@wilmersberg.nl en doen ons uiterste best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Lees hieronder verder....

Laatste nieuws

Samen komen wij door deze periode heen.

See you after Corona...

Er is niets belangrijker dan uw en onze gezondheid en wij zijn ervan overtuigd dat wij hier samen beter en sterker uit zullen komen.

Wij ervaren de steun die we van veel van onze gasten krijgen als heel warm en betrokken, heel veel dank daarvoor. Door vele van onze vaste gasten is al toegezegd dat, wanneer 'alles achter de rug is' men zo snel mogelijk naar De Wilmersberg komt om te genieten van het mooie Twente. Wij kunnen ons enorm verheugen op dat vooruitzicht! Mocht u nu al wat willen doen voor De Wilmersberg, doe dan mee met het initiatief van Koninklijke Horeca Nederland 'Help de Horeca'. Met dit initiatief kunnen gasten hun favoriete horecazaak helpen door een waardebon te kopen. Onze rekeningen kunnen betaald worden en u heeft iets leuks om naar uit te kijken zodra onze deuren weer open gaan, want één ding is zeker, dat gaat gebeuren.

Blijf gezond, zorg goed voor uzelf en voor uw naasten en wij hopen van harte dat wij u snel mogen ontvangen in het mooie Twente.

Met hartelijke groet, mede namens al onze collega's,

Boudewijn en Githa van Vilsteren

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op!