Contact opnemen

Restaurant

Kom genieten!

De passie voor lekker, goed en eerlijk eten is groot bij De Wilmersberg. Ronald Bor en zijn team werken het liefst met verse, biologische producten uit de streek.

Gun jezelf dat ultieme verwenmoment en kom genieten van een proeverij aan heerlijkheden. Je kunt tot laat in de avond genieten van een culinair diner in ons restaurant. Ben je toe aan iets eenvoudigs? Geniet dan van een heerlijke pasta, salade of hamburger in onze lounge, de vroegere huiskamer van de familie Blijdenstein. Of bestel de 'Sneup & Snaaijerie'- Twentse heerlijkheden geïnspireerd door Spaanse tapas. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen in ons restaurant, dat blijkt wel uit de leuke blog van de Hippe Vegetariër!

Onze menukaart

Tongstrelende gerechten

Zaterdagavond is onze culinaire avond. Op deze avond kun je tot 18 uur van de Kleine kaart genieten. Na 18 uur is het alleen mogelijk om van onze menukaart kiezen.

Menu
Lunch
Kindermenu
Sneup & Snaaijerie
High Tea

Heerlijke wijnen

De Wilmersberg staat vermeld in Grootspraak 2018 en is beoordeeld met vijf (van maximaal vijf) druiventrosjes. Grootspraak is volgens horecakenners, naast Lekker, Michelin en Gault & Millau, één van de vier gidsen die er toe doen in Nederland als het om lekker eten én drinken gaat. Iedere zaterdag om 17 uur bieden wij onze hotelgasten een gezellige wijnproeverij aan. Bekijk hier de wijnkaart, met liefde samengesteld door sommelier Jan Ansink.

Voor de perfect krokant gebakken zwezerik en intens gestoofde kalfswang omwikkeld met kalfstong mag je ons 's nachts wakker maken.

In de media

Het restaurant van De Wilmersberg is regelmatig in de media.

Openingstijden Restaurant

Ontbijt - lunch - diner

Ontbijt (ook voor niet-hotelgasten)

Maandag - Vrijdag07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag08:00 - 11:00 uur

Kleine kaart & lunch

Dagelijks12:00 - 18:00 uur

Diner

Dagelijks18:00 - 21:00 uur

Reserveer een tafel

Zodra je van ons een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief