Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55 info@wilmersberg.nl +31 657891225
Openingstijden Restaurant - Momenteel gesloten
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Momenteel gesloten tot en met 7 maart
Top 10 beste hotels van Nederland

Restaurant

Kom genieten!

De passie voor lekker, goed en eerlijk eten is groot bij De Wilmersberg. Ronald Bor en zijn team werken het liefst met verse, biologische producten uit de streek. Groenten staan centraal, al dan niet aangevuld met een heerlijk stuk vlees of vis.

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn ons restaurant en terras gesloten en zullen het ontbijt en diner op uw kamer plaatsvinden.

Gun jezelf dat ultieme verwenmoment en kom genieten van een proeverij aan heerlijkheden. Je kunt tot laat in de avond genieten van een culinair diner in ons restaurant. Ben je toe aan iets eenvoudigs? Geniet dan van een heerlijke pasta, salade of hamburger in onze lounge, de vroegere huiskamer van de familie Blijdenstein. Of bestel de 'Sneup & Snaaijerie'- Twentse heerlijkheden geïnspireerd door Spaanse tapas. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen in ons restaurant, dat blijkt wel uit de leuke blog van de Hippe Vegetariër.

COVID-19 Maatregelen

Wij hanteren een strikt veiligheidsprotocol wat valt binnen de maatregelen van het RIVM.

Onze menukaart

Tongstrelende gerechten

Laat je verrassen door de heerlijke creaties van chef-kok Ronald Bor en zijn team.

Diner
Lunch / Bistro
Kindermenu
Sneup & Snaaijerie
High Tea
Wijnkaart

Ook een fijne plek voor vegetariërs.

Vanaf het moment dat Ronald Bor bij De Wilmersberg kwam werken, in december 2011, was het zijn doel om vegetariërs en flexitariërs te verrassen met heerlijke gerechten. Zoals hij zelf zegt: "Als ik ergens uit eten ga, dan ergert het me dat mijn vegetarische tafelgenoten niet de liefde vinden in gerechten, die ze wel mogen verwachten. Sommige restaurants hebben de creativiteit hiervoor niet in huis en serveren bijvoorbeeld een voor de hand liggend gerecht. Anderen passen de kunst van het weglaten toe; een gerecht van de kaart zonder een stuk vlees. Het is mijn ultieme uitdaging om de vegetarische gerechten zó te maken dat juist de mensen die geen vlees of vis eten extra verwend worden en zich niet achtergesteld voelen aan hun tafelgenoten, wat zo vaak gebeurt. Wij zijn creatief in onze keuken en werken veel met mooie producten uit de streek en groenten en fruit van het seizoen. Uiteraard staan er ook mooie vlees- en visgerechten op onze menukaart.

Heerlijke wijnen

De Wilmersberg staat vermeld in Grootspraak 2019 en is beoordeeld met vijf (van maximaal vijf) druiventrosjes. Grootspraak is volgens horecakenners, naast Lekker, Michelin en Gault & Millau, één van de vier gidsen die er toe doen in Nederland als het om lekker eten én drinken gaat. Iedere zaterdag om 17 uur bieden wij onze hotelgasten een gezellige gratis wijnproeverij aan. Bekijk hier de wijnkaart, met liefde samengesteld door sommelier Jan Ansink.

Openingstijden Restaurant

Ontbijt - lunch - diner

Ontbijt

Maandag - Vrijdag07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag08:00 - 11:00 uur

Bistro kaart & lunch

Momenteel is het hotel gesloten tot en met 7 maart 2021.

Lunchkaart
Borrelkaart
Bistrokaart
12:00 - 18:00 uur
12:00 - 21:00 uur
18:00 - 21:00 uur

Diner

Dagelijks18:00 - 21:00 uur

Reserveer een tafel

Zodra je van ons een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief.