Royale landgoedkamers

Vanaf € 145,00 per kamer incl. ontbijt

De Royale landgoedkamers zijn ruim opgezet (35 m²), beschikken over nieuwe (in 2016 & 2017 vervangen) box-springbedden en zijn ingericht in moderne landelijke stijl. De Royale landgoedkamers beschikken over een Frans balkon of terras. Voor kamers met terras geldt een geringe toeslag. Bij reservering van de kamer kun je hiervoor je voorkeur aangeven. Op de Royale landgoedkamers kan maximaal één extra bed (opklapbed) en één kinderbed worden bijgeplaatst, de ruimte wordt hierdoor wel beperkt. Tevens hebben wij acht Royale landgoedkamers met een Frans balkon die als familiekamer gebruikt kunnen worden. Dit zijn twee Royale landgoedkamers naast elkaar met een tussendeur. Geniet van speciale voordelen tijdens je verblijf en meld je aan als Vriend van De Wilmersberg.

Op enkele Royale landgoedkamers met terras zijn honden toegestaan, de hondentoeslag (incl. pakket en schoonmaak) bedraagt € 42,50 per verblijf.

Neem de kinderen mee naar De Wilmersberg.
Kinderen verblijven op basis van logies en ontbijt bij jullie op de kamer. Hiervoor hanteren wij verschillende leeftijdstarieven.

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Deze kamer beschikt over...

  1. Met Frans balkon of terras
  2. Nieuwe (2017) boxspringbedden, 32 twin bed, 10 double bed (2m. breed, 2.10m. lang)
  3. Een comfortabele zithoek met 2 fauteuils
  4. Badjassen en badslippers
  5. Nespresso koffieapparaat en waterkoker
  6. Gratis WiFi

Absolute aanrader!

Wat onze gasten zeggen...

"Aan alles is gedacht, tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijk personeel. Beeldschone omgeving."

Bekijk ook onze andere kamers