Overnachten in Overijssel | Landgoed De Wilmersberg

Wilt u overnachten in Overijssel? Komt u dan overnachten bij 4 sterren hotel Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Bij ons zijn alle mogelijkheden binnen handbereik om een weekendje weg compleet en bijzonder te maken. Of heeft u zakelijk een afspraak in Overijssel en in de regio Twente? Kies dan niet voor een bed en breakfast maar gun uzelf de luxe van ons 4 sterren hotel. We maken u verblijf zo aangenaam mogelijk doormiddel van onze luxe kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast bieden wij tal van andere faciliteiten, zoals een fitness, SPA & Beauty en zwembad.

Last minute

Uiteraard zijn er in Overijssel tal van Bed en Breakfast mogelijkheden te vinden. Vaak gaat het hier om kleine locaties. Als u naar Overijssel komt en in de regio Twente wilt overnachten kies dan voor de persoonlijke aandacht die u in een Bed en Breakfast krijgt, maar geniet van de voordelen van een groot familiehotel. Wij bieden de mogelijkheid om last minute een kamer bij ons te boeken tegen een gunstig tarief. Kortom: geniet van de service zoals bij een B&B, maar profiteer van de voordelen van een groot hotel. 

Wilt u een kamer bij ons boeken om te overnachten in Overijssel? Boek dan, in plaats van bij goedkope aanbieders, rechtstreeks bij ons via de website of neem telefonisch contact met ons op. U profiteert dan van de volgende voordelen: geen reserveringskosten, de beste prijsgarantie en u kunt betalen bij aankomst.

Heeft u geen tijd gehad om een overnachting te boeken? Of is er plotseling een zakelijke afspraak in Overijssel waarbij u een overnachting nodig heeft? Maak gebruik van ons 2-daags Super Last Minute arrangement. Het last minute arrangement bestaat uit een overnachting in een van onze royale landgoedkamers met een Frans balkon of een privé terras. Verder bevat het arrangement éénmaal het landelijke ontbijt en tenslotte een 3-gangendiner van chef-kok Ronald Bor. Boek dit last minute arrangement eenvoudig op onze site.

Zaken doen in Overijssel?

Komt u zakendoen in Overijssel en komt u hiervoor naar Twente? Maak dan gebruik van onze bijzonder geschikte multifunctionele ruimtes van ons hotel. U kunt bij ons evenementen organiseren, een conferentie houden, vergaderen, een actieve sessie in het bos houden of heeft u een ander bijzonder evenement? Neem gerust contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Hotel Landgoed de Wilmersberg is gelegen in het hart van Twente in de provincie Overijssel. Naast alles wat de regio Twente te bieden heeft is er bijzonder veel te zien in de gehele provincie. De provincie beschikt over tal van wandelroutes en fietsroutes. Wij helpen u graag aan de juiste informatie betreffende deze routes. Er zijn enkele bijzondere plaatsen die u kunt bezoeken, denk hierbij aan de Hanzestad Kampen of Giethoorn met zijn vele wateren. Hebben wij u enthousiast weten te maken? Boek eenvoudig online een overnachting in ons hotel.