Overnachten

Populaire arrangementen

Een overnachting inclusief ontbijt of liever een geheel verzorgd arrangement reserveren? Dat kan!

Bij ons kun je het leven van alledag even loslaten en je dagdromen de vrije gang laten gaan. Plannen maken voor de toekomst of nieuwe inspiratie opdoen. Trek er op uit om De Lutte en de prachtige omgeving van Twente te verkennen. Heb je meer zin om lekker binnen te blijven? Geniet in de lounge van een goed glas wijn, dineer in ons fijne restaurant, trek je baantjes in ons zwembad of relax in onze in 2017 vernieuwde Wellnessboutique. Wat de reden van je verblijf in ons hotel ook is; op deze plek in Twente weet je je omringd met persoonlijke aandacht, luxe en comfort. Geniet van speciale voordelen en meld je aan als Vriend van De Wilmersberg.

De Wilmersberg beschikt over 12 Kleine kamers, 10 Vernieuwde Tuinkamers, 32 Royale landgoedkamers (met nieuwe bedden), twee Junior suites (waarvan één vernieuwd in 'Rijksmuseum Twenthe stijl'), twee Royale suites/ familiesuites (waarvan één vernieuwd) en een minder-validenkamer.

Bekijk onze arrangementen

Een ode aan de nachtrust

Je zult niet de eerste zijn die zich verslaapt bij De Wilmersberg. De bedden op de Royale landgoedkamers zijn in 2016 en 2017 allemaal vernieuwd, de kamers zijn donker en buiten is het stil. Afgezien van die ene uil in het bos misschien, die je in de verte 'oehoe' hoort roepen. Dit is dé plek om echt tot rust te komen, hier kun je je welverdiend nog eens lekker omdraaien als je wakker wordt.

Of je nu kiest voor een 'Small' verblijf in één van onze kleine kamers, een 'Large' verblijf in een Royale kamer, of een 'Extra Large' verblijf in een Royale Suite, ieder van onze 59 kamers biedt een mooi uitzicht over de natuurrijke omgeving en is van alle gemakken voorzien. Hier kunt je je in alle rust ontspannen. Geniet van speciale voordelen bij jouw buitenverblijf in Twente en meld je aan als Vriend van De Wilmersberg!