De mooiste trouwlocatie van Twente

Zie je het al voor je? Je staat samen met je grote liefde in een romantisch prieel middenin de prachtige groene natuur. Voor je zitten al je dierbaren. Nog even en dan mag je het iedereen laten weten: 'Ja, ik wil!'. Landgoed De Wilmersberg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Losser. Je kunt op deze prachtige groene en landelijk gelegen plek je huwelijk laten voltrekken, maar ook is het een uitstekende plek om je receptie, diner en feestavond te houden en vervolgens lekker te blijven slapen in één van onze romantische bruidssuites (bekijk hier een sfeerimpressie). En natuurlijk kunnen jullie gasten ook blijven overnachten. Hét grote voordeel is dat je bij ons jullie mooiste dag op één locatie vieren! Onze weddingplanners Stefanie en Carolien denken graag met jullie mee over de invulling van jullie mooiste dag. 

Ja ik wil...

... meer informatie

Vielen Dank für Ihre Nachricht, werden wir mit Ihnen in Kontakt zu bekommen.

  Bruidspaar Champagne Koe Aangepast Website

  Love is in the air

  Vinden jullie het belangrijk dat de locatie waar jullie trouwen: een mooie&moderne uitstraling en sfeer heeft | Prachtig gelegen is en de mogelijkheid bestaat om buiten te trouwen | Je er alles kunt vieren; van huwelijksvoltrekking tot huwelijksnacht | Je waar krijgt voor je geld | Voldoende groot is voor jullie bruiloft | Over meerdere moderne ruimtes beschikt |De weddingplanners van de locatie met jullie meedenken | Voldoende parkeergelegenheid heeft? Dan ben je bij De Wilmersberg aan het juiste adres!

  Candies Aangepast Website

  Everywhere I look around...

  Alle ruimtes van Landgoed De Wilmersberg zijn sfeervol ingericht en bieden een uniek uitzicht over het landgoed. De meeste ruimtes hebben bovendien de beschikking over een riant terras. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen dragen onze weddingplanners Stefanie en Carolien zorg voor een geweldige dag. Van de huwelijksvoltrekking tot en met het diner en de feestavond. Ter afsluiting kunnen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in een van onze romantische bruidssuites. De gasten kunnen overnachten in onze luxe hotelkamers. Geniet de dag voor of na jullie huwelijk van onze geheel vernieuwde Wellnessboutique. Willen jullie ook trouwen op je eigen landgoed en een onvergetelijke trouwdag beleven? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en bel 0541-585557.

  trouwen scooter