Familieweekend

Heb je iets te vieren met familie of vrienden of willen jullie er met opa en oma, kinderen en kleinkinderen gezellig even samen tussenuit? Het vroegere buitenverblijf van de Twentse textielfamilie Blijdenstein is daarvoor  een ideaal familiehotel.

Kinderen hebben de tijd van hun leven bij Landgoed De Wilmersberg. Bij aankomst wacht ze een leuke verrassing. Buiten kunnen ze al hun energie kwijt op de trampoline en in de omliggende natuur. Er is een speelkamer voor de kinderen met televisie, spelletjes en een verkleedkist. Natuurlijk kunnen ze een duik nemen in ons zwembad of tennissen op één van de tennisbanen.  En als de kinderen moe maar voldaan in bed liggen, kunnen jullie gebruik maken van de babyfoonservice, zodat jullie rustig kunnen dineren.

In de prachtige omgeving is genoeg te doen voor jong en oud. Onze tips:

- Avatarz Klimbos in Oldenzaal

- Rijksmuseum Twenthe/ Twentse Welle in Enschede

- Winkelen in kunstenaarsstadje Ootmarsum

- Cosmos sterrenwacht in Lattrop

- Kasteel Bad Bentheim

Op de dag van aankomst serveren wij een informeel 'Sneup&Snaaijerie' diner. Dit diner bestaat uit een selectie van koude en warme streekspecialiteiten en een dessertproeverij. Indien gewenst kunnen wij voor deze avond een tafel in onze sfeervolle lounge reserveren voor de hele familie (afhankelijk van het aantal personen). Op de tweede avond serveren wij een culinair 4-gangen streekgerechten diner. Klik hier voor prijzen en meer informatie. 

Hebben jullie wat te vieren?

Vraag dan vandaag nog informatie aan voor een heerlijk weekend!

Bedankt voor je aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    diner gerecht ronaldbor

    Jouw ideale familieweekend bij De Wilmersberg reserveren?

    Bel dan naar 0541-585557 of stuur een e-mail naar reserveringen@wilmersberg.nl.

    Kids trampoline