Golfen

Bent u fervent golfer? Golfen op de mooiste banen van Twente? Wilt u daarbij genieten van lekker eten en drinken en overnachten in een frisse, eigentijdse setting en fantastische omgeving? Dan bent u bij Landgoed De Wilmersberg aan het juiste adres! In de directe omgeving van ons hotel vindt u namelijk een aantal prachtige golfbanen.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met diverse golfbanen in de regio, waaronder Het Rijk van Sybrook. Zo geniet u van sportieve ontspanning en het beste van Landgoed De Wilmersberg.

Tijdens uw boeking is het mogelijk om een greenfee(s) bij te reserveren.

Golf stick

Golfbanen

Voor onze gasten hebben wij een mooie samenwerking opgezet met een aantal golfbanen in de omgeving: Golfbaan Het Rijk van Sybrook, Enschede (NL) www.golfenophetrijk.nl Golfbaan Euregio Bad Bentheim, Bad Bentheim (D) www.golfclub-euregio.de Golfbaan Emstal Lingen, Ems (D) www.golfclub-emstal.de

Golfen

Golf & Country Club 't Kruisselt

Wanneer u bij ons een reservering heeft gemaakt voor een overnachting(en) kunnen wij u een speciaal tarief aanbieden voor een greenfee bij Golf & Country Club 't Kruisselt. Deze Club treft u aan het begin van de Kruisseltlaan in De Lutte, op 5 minuten afstand van De Wilmersberg. Het is een gezellige club met een compacte en uitdagende 9 holes par 3 baan. Reserveer een greenfee voor maar € 12,50 per stuk.

Knipsel