Wellnessboutique

In 2017 is de Wellnessboutique geheel verbouwd. Geniet hier van een lang, dromerig en ontspannen weekend en kom bij van de beslommeringen van alledag. Schoonheidsspecialistes Iris, Rianne, Judith en Donnée laten je graag genieten van een heerlijke facial of ontspannen massage. Kies uit één van de vele mogelijkheden met de producten van Oolaboo in onze brochure. Dagelijks (woensdag op aanvraag) is de Beauty geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur. Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van ons overdekte zwembad (met jetstream), whirlpool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en de tennisbanen. Op je kamer liggen badjassen en slippers voor je klaar. Badkleding is verplicht in het zwembad, in de Wellnessboutique is badkleding niet toegestaan. 

Nieuw! Wij bieden nu ook pedicure behandelingen aan. 

Op deze pagina kun je je reservering plaatsen. Let wel: de reservering dient door ons bevestigd te worden alvorens deze definitief is. Annuleren van de afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren en uitsluitend telefonisch of bij onze receptie aan de balie. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.


Relaxen in de Wellnessboutique

Reserveer nu je behandeling!

Bedankt voor je reservering. Deze is definitief als wij je een bevestiging gestuurd hebben.

  Zwembad Plateau Mooi

  Beautymerk Oolaboo

  Oolaboo is een nieuw, hip, Nederlands merk en werkt met het concept van elkaar ondersteunende producten die op natuurlijke basis zijn gemaakt: voedingssupplementen om de huid van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) en huidverzorgingsproducten voor de buitenkant (cosmeceuticals).

  oolaboo groen

  Lidmaatschap Wellnessboutique

  Word nu lid van onze Wellnessboutique voor € 60,- per maand en maak onbeperkt gebruik van het zwembad, de fitness en onze wellness faciliteiten! Meer informatie bij onze receptie: info@wilmersberg.nl of bel 0541-585555.

  Behandeling