Wellnessboutique

In 2017 is de SPA&Beauty geheel vernieuwd, en zo mooi geworden dat we de naam 'Wellnessboutique' hebben gegeven. Geniet van een lang, dromerig en ontspannen weekend. Schoonheidsspecialistes Iris, Rianne, Judith en Amber laten je graag genieten van een heerlijke facial of ontspannen massage. Kies uit één van de vele mogelijkheden met de producten van Oolaboo in onze brochure. Dagelijks is de Beauty geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur geopend. Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van ons overdekte zwembad (met jetstream), whirlpool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en de tennisbanen. Op je kamer liggen badjassen en slippers voor je klaar. 

Op deze pagina kun je je reservering plaatsen. Let wel: de reservering dient door ons bevestigd te worden alvorens deze definitief is. 


Relaxen in de Wellnessboutique

Reserveer nu je behandeling!

Bedankt voor je reservering. Deze is definitief als wij je een bevestiging gestuurd hebben.

    Zwembad Plateau Mooi

    Beautymerk Oolaboo

    Oolaboo is een nieuw, hip, Nederlands merk en werkt met het concept van elkaar ondersteunende producten die op natuurlijke basis zijn gemaakt: voedingssupplementen om de huid van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) en huidverzorgingsproducten voor de buitenkant (cosmeceuticals).

    oolaboo groen