Kindvriendelijk

Neem je ouders een weekend mee naar Twente en beleef de tijd van je leven! Op het landgoed van De Wilmersberg kun je naar hartelust rennen, springen en voetballen. Of neem een frisse duik in ons zwembad. Voor veel kinderen is het uitgebreide ontbijt onvergetelijk. In Twente is er veel te doen voor de kinderen.

Ga erop uit met de kids en geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft. Zelfs bij minder goed weer is er nog voldoende te beleven in de omgeving. Kijk hier voor leuke activiteiten in de vakanties. We regelen graag een oppas voor jullie, maar ook hebben wij een babyfoonservice zodat jullie ongestoord kunnen genieten van een heerlijk diner.

Kinderkorting

  • Kinderen tot 12 jaar overnachten gratis op de Royale Landgoedkamer van de ouders. Ontbijt en diner zijn niet inbegrepen.
  • 0 - 3 jaar: Ontbijt; gratis, diner; kindermenu naar verbruik berekend
  • 4 -12 jaar: Ontbijt; € 10,-, diner; kindermenu naar verbruik berekend of volledig diner met kinderporties, 50% korting
Kids Trampoline Aangepast Website

Familiekamers

Speciaal voor gezinnen hebben wij 6 familiekamers tot onze beschikking. Twee familiesuites en vier familiekamers met een tussendeur. De familiesuite is een ruime suite met een woongedeelte en een afsluitbaar( d.m.v. een glazen schuifdeur) slaapgedeelte. De kinderen overnachten in het woongedeelte en de volwassenen in het slaapgedeelte, naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de luxe badkamer met whirlpool. De familiekamer met een tussendeur is ideaal voor gezinnen met oudere kinderen. Deze familiekamer bestaat uit twe Royale landgoedkamers met een Frans balkon, naast elkaar gelegen, met een tussendeur. Zo hebben de kinderen maar ook de ouders allebei een aparte kamer. Door middel van de tussendeur is het gemakkelijk om van de ene kamer naar de andere kamer te komen.

Nieuwe Suite C Aangepast Website

Raap je eigen eitje voor je ontbijtje!

Trees, Truus, Trui Kip en Hans Haan hebben hun intrek genomen bij De Wilmersberg, hoe leuk is dat! De kippen en de haan lopen heerlijk vrij over ons landgoed en komen de gasten altijd even persoonlijk verwelkomen, als dat geen mooi kippenleven is! De kinderen vinden het geweldig om Trees, Truus, Trui Kip en Hans Haan te voeren en om eieren te zoeken. soms ligt er zelfs een bij de ingang van het hotel! Breng de gevonden eitjes naar onze chef-kok en misschien maakt hij wel een lekker ontbijtje met je eigen gevonden eitje.

kippenhok