Restaurant

"Voor de perfect krokant gebakken zwezerik en intens gestoofde kalfswang omwikkeld met kalfstong mag je ons 's nachts wakker maken". - Culinair recensent Pieter Nijdam in De Telegraaf, 1 oktober 2016.

De passie voor lekker, goed en eerlijk eten is groot bij De Wilmersberg. Ronald Bor en zijn team werken het liefst met verse, biologische producten uit de streek. Gun jezelf dat ultieme verwenmoment en kom genieten van een proeverij aan heerlijkheden. Je kunt tot laat in de avond genieten van een culinair diner in ons restaurant. Ben je toe aan iets eenvoudigs? Geniet dan van een heerlijke pasta, salade of hamburger in onze lounge, de vroegere huiskamer van de familie Blijdenstein. Of bestel de 'Sneup & Snaaijerie' - Twentse heerlijkheden geïnspireerd door Spaanse tapas. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen in ons restaurantdat blijkt wel uit de leuke blog van de Hippe Vegetariër!

De Wilmersberg staat vermeld in Grootspraak 2018 en is beoordeeld met vijf (van maximaal vijf) druiventrosjes. Grootspraak is volgens horecakenners, naast Lekker, Michelin en Gault & Millau, één van de vier gidsen die er toe doen in Nederland als het om lekker eten én drinken gaat. Bekijk hier de wijnkaart, met liefde samengesteld door sommelier Jan Ansink. 

Menukaart 

Kinderkaart 

High Tea 

Terraskaart Drank | Terras- en lunchkaart Food

Heb je bij ons gedineerd en wil je nog wat langer blijven? Daar kunnen wij ons alles bij voorstellen. Maak jullie avond compleet en blijf lekker overnachten in ons hotel. 

Zaterdagavond is onze culinaire avond. Op deze avond kun je tot 18 uur van de bistrokaart genieten. Na 18 uur is het alleen mogelijk om van onze menukaart kiezen.  

Loopt het water je al in de mond?

Reserveer dan nu

Bedankt voor je reservering!

  Reserveer via Whatsapp
  +31 (0)657891225
  Ronald Team C

  Chef-Kok Ronald Bor en zijn team

  “Samen met mijn team streef ik er naar om al onze gasten een bijzondere culinaire beleving te bezorgen. Ieder seizoen inspireert mij opnieuw en ik maak graag krachtige en verrassende combinaties. Daar waar mogelijk maak ik gebruik van de producten die in ons eigen mooie Twente zijn te vinden. De wijnen van sommelier Jan Ansink maken de avond compleet. Wij ontvangen je graag!”.

  Tonijn C

  Dineren in de lounge, het restaurant of op het terras.

  In de gezellige lounge, het restaurant of op het terras geniet je niet alleen van lekkere gerechten, maar ook van het uitzicht op het Twentse landschap. Seizoensgebonden gerechten en verse ingrediënten worden zorgvuldig gecombineerd. Jan Ansink, onze sommelier, voorziet je met plezier van het juiste wijnadvies om je lunch of diner in ons restaurant of lounge compleet te maken. Op mooie dagen kunt je genieten op ons terras, dat al meerdere keren is uitgeroepen tot mooiste terras van Nederland.

  Terras Helder Lr1