Restaurant

"Voor de perfect krokant gebakken zwezerik en intens gestoofde kalfswang omwikkeld met kalfstong mag je ons 's nachts wakker maken". - Culinair recensent Pieter Nijdam in De Telegraaf, 1 oktober 2016.

De passie voor lekker, goed en eerlijk eten is groot bij De Wilmersberg. Ronald Bor en zijn team werken het liefst met verse, biologische producten uit de streek. Gun jezelf dat ultieme verwenmoment en kom genieten van een proeverij aan heerlijkheden. Je kunt tot laat in de avond genieten van een culinair diner in ons restaurant. Ben je toe aan iets eenvoudigs? Geniet dan van een heerlijke pasta, salade of hamburger in onze lounge, de vroegere huiskamer van de familie Blijdenstein. Of bestel de 'Sneup & Snaaijerie'- Twentse heerlijkheden geïnspireerd door Spaanse tapas. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen in ons restaurantdat blijkt wel uit de leuke blog van de Hippe Vegetariër!

De Wilmersberg staat vermeld in Grootspraak 2018 en is beoordeeld met vijf (van maximaal vijf) druiventrosjes. Grootspraak is volgens horecakenners, naast Lekker, Michelin en Gault & Millau, één van de vier gidsen die er toe doen in Nederland als het om lekker eten én drinken gaat. Bekijk hier de wijnkaart, met liefde samengesteld door sommelier Jan Ansink. 

Menukaart

Kinderkaart 

High Tea 

Terraskaart Drank |Terras- en lunchkaart Food

Heb je bij ons gedineerd en wil je nog wat langer blijven? Daar kunnen wij ons alles bij voorstellen. Maak jullie avond compleet en blijf lekker overnachten in ons hotel. 

Zaterdagavond is onze culinaire avond. Op deze avond kun je tot 18 uur van de bistrokaart genieten. Na 18 uur is het alleen mogelijk om van onze menukaart kiezen.