Detox bij De Wilmersberg

Vrijdag 17 november 2017


De Wilmersberg organiseert regelmatig detoxweekenden. Houd onze website in de gaten voor nieuwe data.

Detox, yoga, wellness en de frisse lucht van Twente

Het is dé perfecte combinatie om even helemaal tot rust te komen en aan jezelf te denken. Detox zorgt voor het reinigen van je organen; yoga zorgt voor een ontspannen lijf en een ‘opgeruimd’ hoofd. Door gebruik te maken van onze fantastische wellness bevorder je het ontspannen gevoel en het reinigingsproces. En tot slot de Twentse frisse buitenlucht en omgeving die je even helemaal wegneemt uit de dagelijkse drukte. 

Wat kun je verwachten tijdens het detox en yoga arrangement op Twentse bodem? 
Het beste resultaat boek je wanneer je je lijf laat wennen aan een detox kuur. Daarom ontvang voorafgaand aan de detox je per mail een uitgebreid handboek waar een af –en opbouwschema in staat. 

Wanneer je op vrijdag aankomt, word je enthousiast ontvangen door één van onze begeleiders en krijg je uitleg over de inhoud van het weekend. Waar je je alvast op kan verheugen zijn de yogalessen die op verschillende tijden worden aangeboden. 
Van ons krijg je een 45 minuten durende lichaamspakking van Oolaboo cadeau, de Green Tea pakking. Deze pakking zorgt voor een ontgiftende-, antioxidanten- en anti-radicalen werking. Dit sluit perfect aan bij jouw detox weekend.  Naast de pakking mag je het hele verblijf gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten en ben je vrij om extra behandelingen in onze beauty bij te boeken. 

Op zondag heb je je doel behaald en ben je er klaar voor om het thuis verder op te pakken. Wij zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke ervaring rijker bent. 

Inhoud Detox & yoga arrangement:
- 2 overnachtingen op een Royale landgoedkamer
- Verblijf inclusief vol-pension van overheerlijke detoxsappen.
- Drie yogasessies en één voedingsworkshop 
- Lichaamspakking van 45 minuten
- Energiewandeling 
- Gebruik van wellnessfaciliteiten en fitness
- Warme badjas, slippers en handdoeken 

Klik hier voor het programma.

De prijs van dit Detoxarrangement is €450,- p.p. Je krijgt een korting van 10% op alle massages en behandelingen. Let op: Reserveren van dit arrangement kan alleen via reserveringen@wilmersberg.nl of door te bellen met 0541-585557. 


Nu reserveren

Boek dit evenement i.c.m. een theaterarrangement.