Openluchtconcert

Koop hier uw kaarten voor het openluchtconcert van 9 september voor € 59,- per stuk.

Op zondag 9 september zal het grote jaarlijkse Openluchtconcert op het landgoed van De Wilmersberg weer plaatsvinden; een muzikale middag omlijst door een heerlijke High Wine. Dit jaar werkt het Orkest van het Oosten samen met zangeres, maar bovenal rasartieste, Ellen ten Damme

In de bekende idyllische ambiance verzorgen het Orkest en Ellen ten Damme een smaakvol programma met een toegankelijk klassiek orkestrepertoire en bekende chansons.

“Wij maken door het jaar heen veel bijzondere gelegenheden mee, maar dit is toch echt de mooiste dag van het jaar” aldus directeur Boudewijn van Vilsteren. “Al het goede van Twente komt op deze middag bij elkaar samen, de prachtige ligging van De Wilmersberg, de hoge kwaliteit van de musici van het Orkest van het Oosten, vele bekende en minder bekende Twentse gasten die kunnen genieten van de culinaire kunsten van chef-kok Ronald Bor en zijn team. Wij zijn blij dat wij Ellen ten Damme bereid hebben gevonden aan dit mooie event mee te werken.”

Programma 9 september

U bent welkom op het landgoed van De Wilmersberg op zondag 9 september. Vanaf 13.30 uur wordt u ontvangen met een feestelijk aperitief, waarna wij een bijzondere High Wine presenteren. Het concert begint om 14.30 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. De kosten van een kaart voor deze spectaculaire middag bedragen € 59,- per volwassene. Kaarten zijn hier verkrijgbaarEr is een kinderopvang en een speciaal kinderprogramma op 9 september. De entreekaarten voor kinderen voor het Openluchtconcert bedragen € 20,00 per kind tussen de 4 en 12 jaar oud.

Dit openluchtconcert wordt mede mogelijk gemaakt door;

Grolsch/ Apollo Sociëteit / Heisterkamp Wijnkopers/ Bons & Evers Holding BV/ Dura Vermeer/ KPMG/ Rabobank/ Bidfood/ ABN Amro Mees Pierson/ Event Creators/ DEMCON / Agfra Holding/ Schildersbedrijf Gebr. van der Geest/ Het Orkest van het Oosten/ Damsté Advocaten en Notarissen/ De Jong&Laan/ Twentse Weg- en Waterbouw / Allus Media/ Birckenstock / V-Tel Telecom.