Openluchtconcert - 3 dagen

Vanaf 289,- p.p.


Losse entreekaarten voor het concert zijn hier verkrijgbaar voor € 59,- p.p.

Zondag 9 september: Openluchtconcert op het Landgoed van De Wilmersberg met het Orkest van het Oosten en Ellen ten Damme

Op zondagmiddag 9 september zal het grote openluchtconcert op het landgoed van De Wilmersberg weer plaatsvinden; een muzikale middag omlijst met een heerlijke High Wine.  Dit jaar werkt het Orkest van het Oosten samen met zangeres, maar bovenal rasartiest, Ellen ten Damme. In de bekende idyllische ambiance verzorgen het Orkest en ten Damme een smaakvol programma met toegankelijk klassiek orkestrepertoire en bekende Franse chansons. De jonge Amerikaanse dirigent Ryan Bancroft zal het Orkest begeleiden op deze middag. 

  “Wij maken door het jaar heen veel bijzondere gelegenheden mee, maar dit is toch echt de mooiste dag van het jaar” aldus directeur Boudewijn van Vilsteren. “Al het goede van Twente komt op deze middag bij elkaar samen, de prachtige ligging van De Wilmersberg, de hoge kwaliteit van de musici van het Orkest van het Oosten, vele bekende en minder bekende Twentse gasten die kunnen genieten van de culinaire kunsten van chef-kok Ronald Bor en zijn team. Wij zijn blij dat wij Ellen ten Damme bereid hebben gevonden om aan dit mooie event mee te werken.”

Programma 9 september

U bent welkom op het landgoed van De Wilmersberg op zondag 9 september. Vanaf 13.30 uur wordt men ontvangen met een feestelijk aperitief, waarna er een bijzondere High Wine gepresenteerd wordt. Het concert begint om 14.30 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. De kosten van een kaart voor deze spectaculaire middag bedragen € 59,- per volwassene. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.wilmersberg.nl/concert. Er is een kinderopvang en een speciaal kinderprogramma op 9 september. De entreekaarten voor kinderen voor het Openluchtconcert bedragen € 20,00 per kind tussen de 4 en 12 jaar oud.


Het Openluchtconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Grolsch/ Apollo Sociëteit / Bons & Evers Holding BV/ KPMG/ Rabobank/ Deli XL/ ABN Amro Mees Pierson/ Twentse Weg- en Waterbouw/ DEMCON / Agfra Holding/ Het Orkest van het Oosten/ Damsté Advocaten en Notarissen/ De Jong&Laan /V-tel/ Birckenstock / Heisterkamp Wijnen/ Schildersbedrijf Gebr. van der Geest.


Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Openluchtconcert 2015 90
1 Ellen Ten Damme C