Contact opnemen

Altijd het voordeligst -

Boek direct bij De Wilmersberg.

Laagste prijs garantie

De beste prijs garantie houdt in dat, indien je een kamer reserveert op www.wilmersberg.nl, maar je diezelfde kamer op een andere boekingssite vindt waarop wij officieel vermeld staan, wij je de prijs bieden die op die boekingssite staat. Bovendien krijg je van ons 10% korting, zonder dat wij verdere reserverings- en administratiekosten in rekening brengen.

Boek je verblijf

Direct bij De Wilmersberg

1. Ga naar www.wilmersberg.nl en bekijk de best beschikbare prijs voor de periode waarin je in ons hotel zou willen verblijven.

2. Mocht je voor dezelfde periode op een andere boekingssite een betere prijs zien, dan maak je hiervan een foto met je mobiele telefoon of een print-screen (op de meeste toetsenborden naast de F12 toets), wellicht dat één van onze collega’s hier naar vraagt indien je je reservering bij ons plaatst.

3. Je belt naar De Wilmersberg (tel. 0541-585555) en onze collega bezoekt de website waarop je de beste prijs gezien hebt. Als daar daadwerkelijk een betere prijs voor hetzelfde verblijf staat, dan bieden wij je dat tarief en daar bovenop een korting van 10%.

· Je dient een bevestigde reservering hebben bij De Wilmersberg en de gevonden prijs op de andere website moet voldoen aan dezelfde voorwaarden, onder deze voorwaarden wordt verstaan:

· Het moment van reserveren is hetzelfde

· Het gaat om hetzelfde type kamer

· Aankomst- en vertrekdatum zijn hetzelfde

· Het gaat om hetzelfde aantal personen/ hetzelfde aantal kamers/ hetzelfde arrangement en dezelfde munteenheid

· Dezelfde reserverings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden

· Het verblijf moet boekbaar zijn op een officiële boekingssite, die toegankelijk is voor iedereen.

· Ongepubliceerde, onderhandelde prijsafspraken met bedrijven, groepen of andere prijsafspraken die De Wilmersberg heeft met een specifieke partij en die niet publiekelijk inzichtelijk zijn.

· Als er geen beschikbaarheid is in ons hotel.

· Tarieven die niet on-line staan.

· Tariefschommelingen die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld wisselkoersverschillen of fluctuaties in wisselkoersen.

· Arrangementen of prijzen die samengesteld zijn (met bv. maaltijden of beautybehandelingen).

Ook is de Beste Prijs garantie niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

De Wilmersberg is niet verantwoordelijk voor boetes of andere onkosten die het gevolg kunnen zijn van het annuleren van reserveringen bij derden of voor fouten in de prijspublicatie van derden. Ook zaken als afrondingsverschillen in de prijspublicatie van derden vallen niet onder haar verantwoordelijkheid. Wij behouden ons het recht om deze garantie te allen tijde te wijzigen of in te trekken zonder verdere opgaaf van redenen.

Neem contact met ons op!