Contact opnemen

Een mooie traditie

op het landgoed van De Wilmersberg

Ieder jaar ontvangen wij 1.000 gasten tijdens het grote openluchtconcert in samenwerking met het Orkest van het Oosten. Elk jaar maakt een verrassende soloartiest zijn of haar opwachting. Zo ontvingen wij in de afgelopen jaren Karin Bloemen, Sjors van der Panne en Ellen ten Damme. Op 8 september 2019 belooft het een groot spektakel te worden met Gospelkoor ZO!

8 september 2019

Het Orkest van het Oosten met Gospelkoor ZO!

Op 8 september zal het grote jaarlijkse Openluchtconcert op het landgoed van De Wilmersberg weer plaatsvinden; een muzikale middag omlijst met een heerlijke High Wine. Dit jaar werkt het Orkest van het Oosten samen met Gospel Choir ZO!, het meest gevraagde en populairste koor van Nederland. Het koor zingt een repertoire dat bestaat uit een aanstekelijke cross-over mix van Black Gospel, Soul, RnB met Pop invloeden.

Al het goede van Twente komt op deze middag bij elkaar samen, de prachtige ligging van De Wilmersberg, de hoge kwaliteit van de musici van het Orkest van het Oosten, en de vele gasten uit het hele land die kunnen genieten van de culinaire kunsten van chef-kok Ronald Bor en zijn team. Wij zijn blij dat wij ZO! bereid hebben gevonden om aan dit mooie event mee te werken.

Programma 8 september

U bent welkom op het landgoed van De Wilmersberg op zondag 8 september. Vanaf 13.30 uur wordt u ontvangen met een feestelijk apéritief, waarna u kunt genieten van een parade van zoete en hartige heerlijkheden. Het concert begint om 14.30 uur en wordt om ca. 18.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. De kosten van een kaart voor deze spectaculaire middag bedragen € 59,- per volwassene. Er is een speciaal programma voor kinderen op 8 september. De entreekaarten voor kinderen voor het Openluchtconcert bedragen € 20,00 per kind tussen de 4 en 12 jaar oud (er is geen opvang voor kinderen jonger dan 4 jaar).

Entreekaarten zijn hier verkrijgbaar.

Dit openluchtconcert wordt mede mogelijk gemaakt door;
Grolsch/ Apollo Sociëteit / Nijstaete group/ Bons & Evers Holding BV/ KPMG/ Rabobank/ Bidfood/ ABN Amro Mees Pierson/ DEMCON / Agfra Holding/ Schildersbedrijf Gebr. van der Geest/ Het Orkest van het Oosten/ Damsté Advocaten en Notarissen/ De Jong&Laan/ Twentse Weg- en Waterbouw / Birckenstock / Vcare.

Openluchtconcert 2018 met Ellen ten Damme en het Orkest van het Oosten

Ze veroverde binnen 5 minuten de harten van de mensen in het publiek: Ellen ten Damme. Wat hebben wij genoten dit jaar van het concert van het Orkest van het Oosten en een uitverkochte 'zaal'. Bekijk de terugblik op deze bijzondere middag.

Het openluchtconcert van De Wilmersberg wordt mede mogelijk gemaakt door:

Grolsch/ Apollo Sociëteit / Heisterkamp Wijnkopers/ Bons & Evers Holding BV/ KPMG/ Rabobank/ Bidfood/ ABN Amro Mees Pierson/ DEMCON / Agfra Holding/ Schildersbedrijf Gebr. van der Geest/ Het Orkest van het Oosten/ Damsté Advocaten en Notarissen/ De Jong&Laan/ Twentse Weg- en Waterbouw / Birckenstock / V-Tel Telecom.