Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - tussen 12.30 en 17.00 geopend voor lunch
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL
Twente1
Twente1

Ontdek Twente

Voor elk wat wils

Landgoed De Wilmersberg ligt in het hart van Twente. Voor velen is dit de mooiste regio van Nederland; het glooiende landschap, de bijzondere architectuur en het vele groen. Maar bovenal: het is het 'noaberschap' wat de Twentenaren zo typeert - de mensen zijn zo aardig.

Heb je zin in een stevige ochtendwandeling of trek je er liever op de fiets op uit? Vanuit De Wilmersberg lopen diverse wandel- en fietspaden rechtstreeks de bossen in, check bijvoorbeeld ons blog over de 15 mooiste fietsroutes van Twente eens. Zo wandel je binnen 15 minuten naar de Tankenberg, het hoogste punt van Overijssel. Bij de receptie kun je desgewenst hardlooproutes krijgen. De veelzijdigheid van de natuur zal je verrassen. Ook golfers kunnen bij ons hun hart ophalen. Op een steenworp afstand van ons landgoed vind je maar liefst vier 18-holes golfbanen. Kijk voor exposities in musea, bijzondere evenementen en leuke uitjes in de omgeving in de agenda.

Onze Top 10 van absolute 'Must do's':

  1. Ga naar het pittoreske Ootmarsum en bezoek de mooie galerieën die het stadje rijk is.
  2. Maak een wandeling door Roombeek, de nieuw opgebouwde wijk in Enschede die in 2000 werd getroffen door de vuurwerkramp. Besluit de wandeling met een bezoek aan Rijksmuseum Twenthe.
  3. Voor de kinderen is het geweldig om in Deurningen naar Landgoed Kaamps te gaan; daar kun je zien hoe van de melk van koeien diverse zuivelproducten gemaakt worden.
  4. Een bijzondere wandeling door de natuur? Het Lutterzand is dichtbij, hier kun je prachtige wandelingen maken.
  5. Huur een auto van 'Nostalgisch rijden' en verken Twente in een oude Fiat 500, een keverbusje of een oude Opel Kadet.
  6. Heb je zin om gezellig te winkelen? Loop in 15 minuten naar het centrum van Oldenzaal met haar vele leuke winkels. Drink afsluitend een lekker biertje bij bierlokaal De Engel.
  7. Ben je een fervent golfer? Onze gasten gaan graag naar 't Rijk van Sybrook, een 27-holes golfbaan op een oud landgoed in een bosrijk gebied.
  8. Bij De Wilmersberg kun je genieten van een heerlijke High Tea. Wil je een keer wat anders? Ga dan naar Theehuis Dennenoord in Vasse, een oud houten gebouwtje uit 1921 met de meest bijzondere High Tea van Twente.
  9. Geen zin om iets te doen? Rust lekker uit in onze in 2017 geheel vernieuwde Wellnessboutique.
  10. Gorssel ligt in de Achterhoek, maar museum MORE is meer dan de moeite waard om op de weg terug de A1 te verlaten en te genieten van de prachtige collectie van modern realistische kunst. Sluit je weekend af met een lekkere biefstuk van Loetje!
Duurzaam En Betrokken

Wil je meer informatie over De Wilmersberg of over Twente?

Neem dan contact met ons op!