Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - Momenteel gesloten
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL

Pompoensoep van Ronald Bor

Geschreven op vrijdag 12 februari

Overheerlijk en de favoriet van onze gasten.

Warme winterse Pompoensoep

van chef-kok Ronald Bor

Ingrediënten:

  • 1 hele prei
  • 1 hele pompoen
  • 200 gram verse tomaten
  • 1 hele winterpeen
  • 2 rode uien
  • 2 tenen knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 2 liter groentebouillon
  • 10 gram rode peper (vers)
  • 1 mespuntje kerrie
  • scheut olijfolie
  • 200 ml kokosmelk

Bereidingswijze:

  1. Zet de (hete lucht)oven aan op 200 graden.
  2. Snijd alle groenten in grove stukken.
  3. Doe de groenten in een grote ovenschaal en doe er een mooie scheut olijfolie doorheen.
  4. Doe er de knoflook en het mespuntje kerrie op.
  5. Pof de groenten ongeveer 25 minuten in de oven tot het mooi gebakken is.
  6. Als de groenten mooi gebakken zijn, doe ze dan in een grote pan.
  7. Voeg de groentebouillon, de tijm en de rode peper toe.
  8. Breng dit aan de kook en laat 30 minuten langzaam doorkoken.
  9. Pureer de groenten met een staafmixer.
  10. Breng de soep op smaak met de kokosmelk en eventueel wat zout.

Bon appétit!