Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55 info@wilmersberg.nl +31 657891225
Openingstijden Restaurant - Momenteel gesloten
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Momenteel gesloten tot en met 7 maart
Top 10 beste hotels van Nederland

Live koken met chef-koks Ronald en Clemens.

Geschreven op vrijdag 19 februari

Op donderdag 4 maart a.s. geeft chef-kok Ronald Bor een on-line kookworkshop met zijn vroegere leerling Clemens Kuipers (die nu ook chef-kok is).

Zelf op culinair niveau koken

met een beetje hulp van chef-koks Ronald Bor en Clemens Kuipers

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van de chef-kok en wil je een keer echt een lekker culinair gerecht maken? Dat kan nu, want op donderdag 4 maart geeft onze chef-kok Ronald Bor samen met Clemens Kuipers een kookworkshop. Via Zoom maak je samen een heerlijk gerecht!

Je koopt een pakket met de ingrediënten voor € 40,- per persoon inclusief een heerlijke fles wijn uit de wijnkelder van sommelier Jan Ansink. Dit pakket kun je bij De Wilmersberg afhalen op woensdag 3 maart van 9 tot 17 uur en op donderdag 4 maart van 9 tot 17 uur, dan kun je ook betalen (met PIN). Bezorgen (in Twente) is in overleg ook mogelijk.

De kookworkshop start op 4 maart om 17.30 uur ('inloop' vanaf 17.00 tot 17.20 uur) en duurt tot ongeveer 19.30 uur. Ruim voor aanvang van de workshop ontvang je van ons de ZoomLink.

Samen zullen we op de huid gebakken zeebaars gaan maken, met linzen, humus, bloemkool, groene salade en garnalen. Dit gerecht is op basis van het 80/20 concept waar Ronald Bor bekend én geliefd om is bij onze gasten, het bestaat voor 80% uit groenten en voor 20% uit vis.

Het keukengerei dat op deze dag onmisbaar is in jouw keuken:

  • Staafmixer
  • Pannen
  • Messen
  • Snijplank

Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@wilmersberg.nl onder vermelding van 'Aanmelding kookworkshop 4 maart' met je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en, mocht daar sprake van zijn, allergenen. Aanmelden kan tot 3 maart en wees er op tijd bij, want vol = vol.

Over Clemens - Clemens heeft drie jaar bij De Wilmersberg gewerkt, hij is gestart als leerling en heeft zich doorontwikkeld tot chef de partie. Ook is hij bij De Wilmersberg getrouwd :-). Momenteel werkt hij voor zichzelf en hij staat nog regelmatig in de keuken van De Wilmersberg.

Over Ronald - Ronald werkt dit jaar 10 jaar bij De Wilmersberg en zorgt er samen met zijn team voor dat alle gasten écht lekker eten in ons restaurant. Het is zijn ultieme uitdaging om ook voor mensen die liever geen vlees en vis eten, een minstens zo lekker gerecht te maken. Naast de gewone menu’s bieden Ronald en zijn team een vegetarisch menu aan, dat onze gasten uit kunnen breiden met een klein beetje vis of vlees. Dat resulteert in mooie gerechten met veel groenten en voor de liefhebber wat vlees of vis.