Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - tussen 12.30 en 17.00 geopend voor lunch
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL
Brie Kinderenc
Brie Kinderenc

Lekker naar buiten!

Geniet van de mooie Twentse natuur.

Neem je ouders een weekend mee naar het mooie Twente en beleef de tijd van je leven! Op het landgoed van De Wilmersberg kun je naar hartelust rennen, springen en voetballen. Of neem een frisse duik in ons zwembad. Heb je nog veel energie over en zin om in bomen te klimmen? Ga dan naar het populaire Klimpark Avatarz in Oldenzaal. Wil je meer weten over de natuur? Dan is het museum Wonderrijck in Denekamp een absolute aanrader. Voor de kleintjes is er een speelkamer tegenover het restaurant. Waarom alle kinderen weer terug willen naar De Wilmersberg? Dat is met 100% instemming van alle kids het héérlijke ontbijt!

Kids Groot

Een heel groot bed om lekker in te slapen!

Vanaf onze Royale landgoedkamers (uitgezonderd de Vernieuwde Tuinkamer) is het al mogelijk om een extra (baby)bed te plaatsen op de kamer. In combinatie met al onze arrangement verblijven kinderen op basis van logies en ontbijt op de kamer van de ouders. Hiervoor hanteren wij verschillende leeftijdscategorieën:

 • 0 tot en met 3 jaar: € 12,50 per kind per nacht
 • 4 tot en met 11 jaar: € 37,50 per kind per nacht
 • 12 jaar en ouder: € 49,50 per kind per nacht

Liever niet bij je ouders op de kamer slapen? Al vanaf € 100,- per nacht verblijven de kinderen tot 12 jaar op een van onze Kleine kamers.

Wil je liever een grote kamer, waar jullie heerlijk kunnen spelen? Boek dan al vanaf € 334,- één van onze Familiekamers. De Familie kamers bestaan uit de volgende mogelijkheden:

 • 2 Royale landgoedkamers met een 'connecting door'.
 • 2 Royale landgoedkamers naast/dicht bij elkaar

De prijzen voor de familiekamer zijn op basis van 2 volwassenen en minimaal 2 kinderen (tot 12 jaar). De familiekamer is te boeken voor al onze arrangementen en kinderen verblijven op basis van logies en ontbijt op de kamer.

Lekker eten in het restaurant

Bij een verblijf in ons hotel hoort natuurlijk ook lekker dineren in ons restaurant. Voor € 25,- per kind serveren wij een speciaal 3-gangen kindermenu of laat de kinderen zelf kiezen van onze speciale kinderkaart.

Willen jullie liever ongestoord kunnen genieten van een heerlijke diner in ons restaurant, dan regelen wij graag een oppas of maak gebruik van onze babyfoonservice.

Neem voor meer informatie over een verblijf met (klein)kinderen contact op met Jolanda of Marloes via reserveringen@wilmersberg.nl of telefonisch: 0541-585557.

Kids
Informatie Kinderen
Kids Trampoline Aangepast Website

Er is zo veel leuks te doen in Twente!

Of je nu een dag lang wil rond rennen op het grote landgoed, lekker wil springen op de trampoline of heel iets anders wil doen? Bij Landgoed De Wilmersberg en in de omgeving zijn genoeg leuke activiteiten te bedenken!

 1. Zet je kaboutermuts maar op en maak een speurtocht op het grote landgoed. Het kabouterpad op ons Landgoed is een activiteit voor het hele gezin. Weet jij de schat te vinden?
 2. Heb je na een dag buitenspelen nog energie over? Kom dan nog gezellig spelen in onze kinderkamer.
 3. Voor wie van sportieve activiteiten houdt, is bij ons ook op het juiste adres. Sla een balletje op onze tennisbaan of daag je familie uit voor een potje Jeu-de-boules.
 4. Voor de kinderen is het geweldig om in Deurningen naar Landgoed Kaamps te gaan; daar kun je zien hoe van de melk van koeien diverse zuivelproducten gemaakt worden.
 5. De Museumfabriek in Enschede is geen traditioneel museum waar je alleen vanaf een afstandje naar kunstwerken en andere bijzondere objecten mag kijken. Integendeel: je wordt verrast, raakt verwondert en gaat zelf aan de slag.
 6. Houd jij van stoer en spannend en ben je op zoek naar een sportieve uitdaging? Kom dan naar AvaTarZ Nature Park bij Oldenzaal. Het grootste klimbos van Nederland!
 7. Museum Natura Docet Wonderryck Twente is het oudste natuurhistorische museum van Nederland en is voor jong en oud een belevenis. Verwonder je over de enorme collectie bijzondere dieren en fossielen in de wonderkamers van het museum. Bouw je eigen digitale bos in Funky Forest en geniet van de mooie landschapstuin.
 8. Ga op avontuur in Speelbos Hulsbeek. Het parcours in het speelbos, die overigens al begint bij het bruggetje vlakbij het beheercentrum, bestaat uit allerlei spannende klimtoestellen, duoschommels, een veertig meter lange kabelbaan en slingertouwen.
 9. Gegarandeerd de gehele dag plezier met het hele gezin heb je bij attractiepark De Waarbeek in Hengelo. Op nog geen 15 minuten per auto kan je botsen in de botsauto's, zweven in de zweefmolen of plezier hebben in de vele andere attracties.
 10. Ontdek de sterrenhemel bij de donkerste sterrenwacht van Nederland in Lattrop, dit is voor jong en oud een onvergetelijke ervaring. Cosmos is één van de grootste sterrenwachten van Nederland en bestaat al meer dan 60 jaar.

Koeien op koude ochtend C

Mijn kinderen kunnen niet wachten!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact me je op.