Lekker naar buiten!

Geniet van de mooie Twentse natuur

Kinderen hebben de tijd van hun leven bij De Wilmersberg. Neem 's morgensvroeg een duik in het zwembad en ga daarna een potje voetballen op het landgoed van 14 hectare. Nog veel energie over en zin om in bomen te klimmen? Ga dan naar Klimpark Avatarz in Oldenzaal. Wil je meer weten over de natuur? Dan is het museum Wonderrijck in Denekamp een absolute aanrader. Voor de kleintjes is er een speelkamer tegenover het restaurant. Waarom alle kinderen weer terug willen naar De Wilmersberg? Dat is met 100% instemming van alle kids het héérlijke ontbijt!

Een groot landgoed om een dag lang heen en weer te rennen

Of neem een duik in het zwembad

Neem je ouders een weekend mee naar het mooie Twente en beleef de tijd van je leven! Op het landgoed van De Wilmersberg kun je naar hartelust rennen, springen en voetballen. Of neem een frisse duik in ons zwembad. Voor veel kinderen is het uitgebreide ontbijt onvergetelijk. In Twente is er veel te doen voor de kinderen.

Ga erop uit met de kids en geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft. Zelfs bij minder goed weer is er nog voldoende te beleven in de omgeving. We regelen graag een oppas voor jullie, maar ook hebben wij een babyfoonservice zodat jullie ongestoord kunnen genieten van een heerlijk diner.


Kindertarieven

Kinderen kunnen o.b.v. logies en ontbijt bij de ouders op de kamer slapen. Hiervoor hanteren wij verschillende leeftijdstarieven:

  • 0 tot 4 jaar: € 10,- per kind per nacht
  • 4 tot 12 jaar: € 25,- per kind per nacht
  • vanaf 12 jaar: € 44,50 per kind per nacht