Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - tussen 12.30 en 17.00 geopend voor lunch
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL
Familie Van Vilsteren
Familie Van Vilsteren

Boudewijn & Githa

Het is onze missie om aan uw kleine en grote geluk bij te dragen.

Wij zijn Boudewijn en Githa van Vilsteren. In 2011 verruilden wij het leven in hartje Amsterdam voor het Twentse buitengebied om gezamenlijk leiding te gaan geven aan Landgoed De Wilmersberg, het hotel dat in eigendom is van Ferdinand Fransen (oprichter Arke Reizen). Boudewijn startte na zijn studie Bedrijfseconomie aan Rijksuniversiteit Groningen als financieel manager en werd vervolgens operationeel manager bij De Eemhof. Tot aan de verhuizing naar Twente bekleedde hij de functie van General Manager van park Zandvoort. Githa werkte na haar studie Bedrijfskunde aan de RuG als marketeer bij Amnesty International en als manager relatiebeheer bij War Child in Amsterdam.

Zo'n plek moet er toch ook in Nederland zijn?

Wij leerden elkaar kennen in Groningen. In 2003 zijn we getrouwd en wij hebben twee dochters en een zoon. In 2010 namen wij een sabbatical en maakten wij een lange reis naar Hong Kong, Bali, Australië, Nieuw Zeeland en Maleisië met onze kinderen. Daar bezochten wij veel bijzondere hotels. Toen wij middenin in de rijstvelden in Bali zaten, zeiden we tegen elkaar: 'Zo'n plek moet er toch ook in Nederland te vinden zijn?'. Onze wens om gezamenlijk leiding te geven aan een hotel kreeg met deze reis een nieuwe en zeer overtuigende impuls. Die prachtige plek vonden we, hier in de schitterende natuur van Twente. Niet voor niets werd het terras van De Wilmersberg in 2013 tot 'Mooiste terras van Overijssel' uitgeroepen. Mede door onze unieke ligging staat duurzaamheid bij ons voorop; in 2013 behaalden we de Green Key Goud. Dit betekent dat we een duurzame en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering op het hoogste niveau hebben.

Onze missie

Onze missie is geslaagd als wij het samen met ons team voor elkaar gekregen hebben dat gasten verlangend in hun achteruitkijkspiegel kijken als zij het landweggetje afrijden en denken: 'Hier willen we snel weer naar toe'. In de tien jaar dat we hier wonen hebben we veel gedaan en gezien in Twente. Onze Top 5 van absolute 'Must do's':

  1. Ga naar het pittoreske Ootmarsum en bezoek de mooie galerieën die het stadje rijk is.
  2. Maak een wandeling door Roombeek, de nieuw opgebouwde wijk in Enschede die in mei 2000 werd getroffen door de vuurwerkramp. Besluit de wandeling met een bezoek aan Rijksmuseum Twenthe.
  3. Voor de kinderen is het geweldig om in Deurningen naar Landgoed Kaamps te gaan; daar kun je zien hoe van de melk van koeien diverse zuivelproducten gemaakt worden.
  4. Een bijzondere wandeling door de natuur? Het Lutterzand is dichtbij, hier kun je prachtige wandelingen maken.
  5. Huur een auto van 'Nostalgisch rijden' en verken Twente in een oude Fiat 500, een keverbusje of een oude Opel Kadet.

Wij maken graag persoonlijk kennis bij Landgoed De Wilmersberg, jouw eigen buitenverblijf in Twente!

Lunch op terras Landgoed De Wilmersberg