Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Zaterdag 2 mei 2020

‘Over een kleine mol…’ is (bijna) woordloze en hilarische slapstick over Mol, die op zijn kop gepoept wordt als hij even bovenkomt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die het niet gedaan hebben. Twee strontvliegen kunnen hem gelukkig helpen. Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Zaterdag 2 mei 2020

‘Over een kleine mol…’ is fysieke, (bijna) woordloze en hilarische slapstick voor de allerkleinsten. Mol komt boven om even te kijken of de zon al op is, als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren, die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Meneer Monster bewerkt internationale jeugdbestsellers tot theaterhits, zoals ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘De Waanzinnige Boomhut’, die werd bekroond met de Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018.

tekst: gebaseerd op het gelijknamige boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch | spel (twee acteurs in wisselende samenstelling): Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom en Joost Kramer | eindregie: Henk de Reus | kostuums en decor: Anneloes van Assem