Bedrijfsfeesten en jubilea

Een foodtruckfestival, een heus circus of een groot diner aan lange tafels; het is allemaal mogelijk bij De Wilmersberg!

Het landgoed van 14 hectare staat geheel tot jullie beschikking voor actieve break-out sessies, evenementen en bijzondere incentives. Ook in de historische villa zijn er vele mogelijkheden voor grote en kleine feesten. De multifunctionele ruimtes van het hotel zijn geschikt voor diverse doeleinden. Van productpresentaties, recepties of diners tot een spetterende feestavond. Het hotel exclusief voor jullie gezelschap? Ook dat is mogelijk!

Natuurlijk hebben wij veel ervaring met het organiseren en faciliteren van kleine en grote evenementen en kunnen wij je goed adviseren. Zo ontvangen wij ieder jaar 1.000 gasten met ons welbekende openluchtconcert onder het genot van een heerlijke High Wine. Maar ook draaien wij ons hand niet om voor een 'Bertolli-diner' op het landgoed.

Wij werken met diverse professionele partners samen. Zo kunnen wij je kennis laten maken met bijvoorbeeld een paardenfluisteraar, Schotse Highland Games, schermen, keverrally's en ballonvaren. Bovendien is Landgoed De Wilmersberg de ideale start of uitvalbasis voor een autorally door het verrassende landschap van Twente.

Door de complete faciliteiten en unieke ligging is Landgoed De Wilmersberg de locatie bij uitstek voor het organiseren van evenementen, dus zoek je een stijlvolle locatie voor een inspirerend evenement? Neem dan nu contact met ons op en bel naar Carolien of Jet: 0541-585557 of stuur een mail naar reserveringen@wilmersberg.nl.

Nostalgisch Rijden

door het idyllische landschap

Het nostalgisch rijden maak je een unieke tocht door het prachtige Twentse landschap met een Parijse Oldtimer stadsbus of met verschillende oldtimers. Onderweg maak je enkele stops en kun je picknicken op één van de vele prachtige plekjes die Twente rijk is. Er is een ruime keuze aan zowel educatieve als actieve activiteiten onderweg.

Schapendrijven

Wees op je hoede!

De schaapherder en Border Collies laten zien wat ze kunnen. De deelnemers nemen daarnaar letterlijk de plaats van de Border Collies in en gaan de schapen drijven. Door deze wedstrijd waarin de kernkwaliteiten samenwerken en vertrouwen de hoofdrol spelen, wordt mooi duidelijk in welke mate de deelnemers over deze kwaliteiten beschikken.

Uw (bedrijfs)feest bij ons vieren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.