Book safe & Easy online
Safe Stay & Free Cancellation
Call +31 541 58 55 55
Call +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Directions:
Landgoed de Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigation: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Opening hours restaurant - Currently closed
Breakfast (also for non-hotel guests)
Monday - Friday 07:00 am - 10.00 am
Saturday - Sunday 08:00 am - 11:00 am
Terrace
Daily From 10:30 am
Lunch
Daily 12:00 pm - 06:00 pm
Dinner
Daily 06:00 pm - 09:00 pm
Hotel
Currently closed until March 7
Top 10 best hotels in the Netherlands
Cadeaubon 7
Cadeaubon 7

Cadeaubonnen

en voorwaarden

Heeft u een cadeaubon ontvangen die u kunt besteden bij De Wilmersberg? Op deze pagina vindt u een toelichting op de verschillende soorten cadeaubonnen en op welke wijze u deze kunt verzilveren bij ons hotel.

Genieten van een mooi cadeau

bij De Wilmersberg

BONGO

Indien u een cadeaubon heeft van BONGO, dient u een reservering te maken via de website van BONGO. De bon van BONGO waaraan Landgoed De Wilmersberg meedoet, geeft recht op een overnachting & ontbijt op een Royale Landgoedkamer met Frans balkon. Verdere informatie over de invulling van de cadeaubon vindt u op uw bon en/of op de site van BONGO.

Wij kunnen geen beschikbaarheid voor u nagaan, dit dient u via de website van BONGO te doen. Daar kunt u uw cadeaubon inleveren en een passende reservering maken. Van hen ontvangt u ook een bevestiging van reservering. Mocht de website van BONGO aangeven dat er geen beschikbaarheid is, dan is het in die periode niet ook mogelijk te reserveren met een bon van BONGO bij De Wilmersberg.

GIFT For You/Wonderbox

Er zijn meerdere cadeaubonnen die worden uitgegeven;

- Vorstelijk Overnachten; deze bon geeft recht op een overnachting met ontbijt op een Kleine Kamer. U dient uw voucher te activeren voor onze locatie op de site van Gift for You. Tevens dient u contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid van de kamer. U krijgt van ons (bij beschikbaarheid) een bevestiging. Uiteraard is het mogelijk tegen een toeslag een grotere kamer te reserveren bij ons hotel.

- Beautybonnen: Op uw bon staat wat de inhoud is van uw bon, hiervan zijn wij niet op de hoogte. Wij verzoeken u deze bon naar ons te mailen, zodat wij een passende reservering voor u kunnen maken voor een beautybehandeling in onze Wellnessboutique. Let op: met ingang van 1 oktober 2021 doet Landgoed De Wilmersberg niet meer mee aan deze beauty bonnen.

Cadeaubonnen Landgoed De Wilmersberg

Op uw bon staat wat de inhoud is van deze cadeaubon. U kunt telefonisch/per mail een reservering maken onder vermelding en refereren aan het nummer van uw cadeaubon. Wij wisselen cadeaubonnen van De Wilmersberg niet in tegen contanten.

Informatie Cadeaubon