Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - tussen 12.30 en 17.00 geopend voor lunch
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL

Disclaimer

Is een tekst waarmee je aansprakelijkheid beperkt of afwijst

DISCLAIMER WEBSITE LANDGOED DE WILMERSBERG B.V.

Landgoed de Wilmersberg B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Landgoed de Wilmersberg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie die op deze website zouden kunnen voorkomen of voor de gevolgen van het gebruik van de website van Landgoed de Wilmersberg.

Aan alle informatie en prijzen die worden vermeld op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Landgoed de Wilmersberg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Landgoed de Wilmersberg via deze website. Voor de gevolgen van het onverhoopt niet beschikbaar zijn van deze website is Landgoed de Wilmersberg niet aansprakelijk. Landgoed de Wilmersberg aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Landgoed de Wilmersberg garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Wanneer u problemen ondervindt op deze site, dan vragen wij u ons daarvan op de hoogte te stellen door een e-mail te sturen naar info@wilmersberg.nl, wij proberen het probleem dan voor u zo spoedig mogelijk op te lossen.

Koe in wei - Landgoed De Wilmersberg