Buchen Sie günstig & schnell auf unserer Website
Sicherer Aufenthalt & kostenlose Stornierung
Anrufen +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Richtungen:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Routenführung: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Öffnungszeiten Restaurant - Derzeit geschlossen
Frühstück (auch für nicht-Hotelgäste)
Montag - Freitag 07:00 - 10:00 Uhr
Samstag - Sonntag 08:00 - 11:00 Uhr
Terrasse
Täglich Ab 10:30 Uhr
Mittagsmenü
Täglich 12:00 - 18:00 Uhr
Dinner
Täglich 18:00 - 21:00 Uhr
Hotel
Derzeit geschlossen bis 7. März
Top 10 der besten Hotels in den Niederlanden
Concert
Concert

Openluchtconcert Landgoed De Wilmersberg

Phion Orkest - Carel Kraayenhof - Leona Philippo

Na een sobere periode waarin de herinnering aan een event als het jaarlijkse Openluchtconcert op het landgoed van De Wilmersberg bijna een luchtkasteel leek, zijn wij ontzettend blij dat dit muzikale spektakel op 5 september a.s. weer zal kunnen plaatsvinden. In Summer of Love sferen zullen we elkaar binnen de op dat moment geldende maatregelen weer ontmoeten op hét culturele netwerkevent van Twente en genieten van een feestelijker concert van het Phion Orkest dan ooit.

Genieten

van een prachtige nazomermiddag

Phion Orkest, Carel Kraayenhof, Leona Phillipo en dirigent Jaume Santonja

De toon van de middag zal licht en luchtig zijn. Bandoneonist, componist en arrangeur Carel Kraayenhof bijt het spits af. Hij is de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van onze tijd. Het vak leerde hij door zijn lange samenwerking met Astor Piazzolla en Osvaldo Pugliese. Bekendheid kreeg hij oa. met zijn Sexteto Canyengue. De traan van Máxima bezorgde Carel Kraayenhof tijdens de huwelijksvoltrekking van het huidige koningspaar in 2002 wereldfaam.

Na de pauze maakt soul diva Leona Philippo haar opwachting. Zij brak in 2012 door toen ze het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Afrojack tot Junky XL. Ze werd zeer overtuigend winnaar van het derde seizoen van Maestro in maart 2016 en het bemachtigen de Gouden Baton.

De muzikale leiding zal in handen zijn van de Spaanse dirigent Jaume Santonja, die tot voor enkele jaren geleden slagwerker was. Momenteel is hij assistent-dirigent van het City of Birmingham Symphony Orchestra.

OLC
Champc

Neem contact met mij op

over het openluchtconcert