Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - tussen 12.30 en 17.00 geopend voor lunch
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL
Cadeaubon 7
Cadeaubon 7

Cadeaubonnen

en voorwaarden

Heeft u een cadeaubon ontvangen die u kunt besteden bij De Wilmersberg? Op deze pagina vindt u een toelichting op de verschillende soorten cadeaubonnen en op welke wijze u deze kunt verzilveren bij ons hotel.

Genieten van een mooi cadeau

bij De Wilmersberg

BONGO

Indien u een cadeaubon heeft van BONGO, dient u een reservering te maken via de website van BONGO. De bon van BONGO waaraan Landgoed De Wilmersberg meedoet, geeft recht op een overnachting & ontbijt op een Royale Landgoedkamer met Frans balkon. Verdere informatie over de invulling van de cadeaubon vindt u op uw bon en/of op de site van BONGO.

Wij kunnen geen beschikbaarheid voor u nagaan, dit dient u via de website van BONGO te doen. Daar kunt u uw cadeaubon inleveren en een passende reservering maken. Van hen ontvangt u ook een bevestiging van reservering. Mocht de website van BONGO aangeven dat er geen beschikbaarheid is, dan is het in die periode niet ook mogelijk te reserveren met een bon van BONGO bij De Wilmersberg.

GIFT For You/Wonderbox

Er zijn meerdere cadeaubonnen die worden uitgegeven;

- Vorstelijk Overnachten; deze bon geeft recht op een overnachting met ontbijt op een Kleine Kamer. U dient uw voucher te activeren voor onze locatie op de site van Gift for You. Tevens dient u contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid van de kamer. U krijgt van ons (bij beschikbaarheid) een bevestiging. Uiteraard is het mogelijk tegen een toeslag een grotere kamer te reserveren bij ons hotel.

- Beautybonnen: Op uw bon staat wat de inhoud is van uw bon, hiervan zijn wij niet op de hoogte. Wij verzoeken u deze bon naar ons te mailen, zodat wij een passende reservering voor u kunnen maken voor een beautybehandeling in onze Wellnessboutique. Let op: met ingang van 1 oktober 2021 doet Landgoed De Wilmersberg niet meer mee aan deze beauty bonnen.

Cadeaubonnen Landgoed De Wilmersberg

Op uw bon staat wat de inhoud is van deze cadeaubon. U kunt telefonisch/per mail een reservering maken onder vermelding en refereren aan het nummer van uw cadeaubon. Wij wisselen cadeaubonnen van De Wilmersberg niet in tegen contanten.

Informatie Cadeaubon