Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55 info@wilmersberg.nl +31 657891225
Openingstijden Restaurant - Momenteel gesloten
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Momenteel gesloten tot en met 7 maart
Top 10 beste hotels van Nederland

Stay Safe, 2 dagen

Lekker even weg in eigen land? Vanaf € 125,- p.p.

Laat je verrassen door de mooiste tijd van het jaar in Twente: het voorjaar!

Ben je er aan toe om even weg te gaan in eigen land en wil je toch veilig in alle rust genieten? Kom dan naar Landgoed De Wilmersberg! Bij ons krijg je gegarandeerd een heerlijk en onbezorgd verblijf. Bovendien: dichtbij huis, waan je je hier in Twente door het heuvelachtige landschap in Toscane. Direct vanuit het hotel maak je lange wandelingen door de prachtige, kleurrijke natuur, bijvoorbeeld naar het hoogste punt van Overijssel; de Tankenberg. Ga je liever fietsen? We hebben de mooiste routes direct vanuit het hotel. Je kunt fietsen huren of je eigen fiets in onze stalling plaatsen. Natuurlijk geniet je van een heerlijk culinair diner* van chef-kok Ronald Bor en zijn team, in je eigen hotelkamer.

De ruime historische villa en 14 hectare landgoed staan garant voor de rust en de ruimte die je op dit moment nodig hebt. Op basis van de actuele informatie, scherpen wij de maatregelen aan.

Boek nu onze compleet verzorgde 2-daagse Stay Safe arrangement:

 • 1x Overnachting
 • 1x Heerlijk landelijk ontbijt
 • 1x 3-gangen diner van chef-kok Ronald Bor en zijn team
  * In verband met de huidige coronamaatregelen zijn ons restaurant en terras gesloten en zullen het ontbijt en diner op uw kamer plaatsvinden.

Vanaf € 125,- per persoon.

In verband met de huidige maatregelen zijn het restaurant, terras en lounge tot op heden gesloten. Alle hapjes en drankjes worden persoonlijk tot aan de kamerdeur geserveerd. Lees hier ons overzicht met maatregelen in het kader van COVID-19.

Annuleren van dit arrangement is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Annuleer je binnen 24 uur voor aankomst, dan kun je de incheckdatum van je verblijf zonder wijzigingskosten aanpassen. Wel gelden de kosten voor een mogelijk verschil in het tarief (in het weekend liggen prijzen hoger dan van maandag tot en met donderdag).

* We bieden een dagelijks wisselend 3-gangendiner aan, dit is een voorbeeld.

Reserveringsvoorwaarden

 • Wij verzoeken gasten die zelf griepklachten hebben (hoesten, niezen, koorts, keelpijn) of gasten die huisgenoten hebben met deze klachten, voor eigen veiligheid en die van anderen om thuis te blijven.
 • Prijzen zijn per persoon en o.b.v. een tweepersoonskamer.
 • Wij nemen alleen reserveringen aan voor twee personen die op één kamer verblijven. Kinderen zijn weer welkom vanaf het moment dat het restaurant open mag van Veiligheidsregio Twente. Wij behouden ons te allen tijde het recht om gasten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, toegang tot ons hotel te weigeren.
 • Voor dit arrangement is een beperkt aantal kamers per week beschikbaar, deze aanbieding is op sommige dagen niet boekbaar, feestdagen zijn uitgesloten.
 • Dit arrangement is niet geldig i.c.m. onze eigen acties en aanbiedingen van derden.
 • Prijs is exclusief gemeentelijke heffingen €3,50 p.p.p.n.

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Inhoud van dit arrangement

 1. 100% Rust & Ruimte gegarandeerd in bosrijk Twente - No. 9 beste hotels Nederland
 2. 1x overnachting inclusief ontbijt
 3. 1x 3-gangendiner van chef-kok Ronald Bor en zijn team
 4. Nespresso-machine en theefaciliteiten op de kamer
 5. RIVM maatregelen voor een veilig verblijf & eenvoudig annuleren
 6. In verband met de huidige coronamaatregelen zijn ons restaurant en terras gesloten en zullen het ontbijt en diner op uw kamer plaatsvinden

Bekijk ook onze andere arrangementen