Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55 info@wilmersberg.nl +31 657891225
Openingstijden Restaurant
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Momenteel exclusief gereserveerd voor onze hotelgasten
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
365 dagen per jaar geopend
TOP 10 BESTE HOTELS VAN NEDERLAND

Stay Safe, 7 dagen

Een ontspannen vakantie in Twente al vanaf € 642,- p.p.

Ben je er aan toe om even weg te gaan in eigen land en wil je toch veilig in alle rust genieten? Kom dan naar Landgoed De Wilmersberg! Bij ons krijg je gegarandeerd een heerlijk en onbezorgd verblijf met de service die je van ons gewend bent. Bovendien: dichtbij huis, waan je je hier in Twente door het heuvelachtige landschap in Toscane. Hier maak je lange wandelingen door de prachtige natuur, waarna je onder het genot van een goed glas wijn kunt bijkomen in je kamer of op het terras. Het mooiste van Overijssel. Ga je liever fietsen? We hebben de mooiste routes direct vanuit het hotel. Je kunt fietsen huren of je eigen fiets in onze stalling plaatsen. Natuurlijk geniet je van een heerlijk culinair diner* van chef-kok Ronald Bor en zijn team, in het restaurant, bij mooi weer op het terras of als je dat liever wilt; op de kamer.

De ruime historische villa en de 14 hectare landgoed staan garant voor de rust en de ruimte die je op dit moment nodig hebt! Ons binnenzwembad is weer geopend. Ook is vanaf 1 juli de Wellnessboutique weer geheel geopend, hier kunt u een saunabad nemen of genieten van een heerlijke massage of facial.

Laat je dit jaar het buitenland voor wat het is en blijf je liever in Nederland? Kom dan naar Twente en Landgoed De Wilmersberg! Bij ons profiteer je nu van een volledig verzorgd 7-daags Stay Safe Arrangement:

 • 6x Overnachting
 • 6x Landelijk ontbijt
 • 6x 3-gangen diner
 • Gratis gebruik van binnenzwembad en Wellnesboutique

* We bieden een dagelijks wisselend 3-gangendiner aan, dit is een voorbeeld.

Vanaf € 642,- per persoon.

Bij ons krijg je gegarandeerd een heerlijk en onbezorgd verblijf met de service die je van ons gewend bent. Bovendien: dichtbij huis, waan je je hier in Twente door het heuvelachtige landschap in het buitenland. Hier maak je lange wandelingen door de prachtige natuur, waarna je onder het genot van een goed glas wijn kunt bijkomen in je kamer of op het terras. Ga je liever fietsen? We hebben de mooiste routes direct vanuit het hotel, we hebben fietsen te huur of je kunt je eigen fiets in onze stalling plaatsen. Natuurlijk geniet je van een heerlijk culinair diner van chef-kok Ronald Bor en zijn team, in het restaurant, bij mooi weer op het terras of als je dat liever wilt; op de kamer.

Wat er in Twente allemaal te doen is? Een paar van onze tips:

 • Ga naar het pittoreske Ootmarsum, met leuke kleine winkeltjes en galerieën.
 • Fiets vanuit De Wilmersberg één van de mooiste routes van het land, naar Landgoed Singraven en over de mooie Hakenberg weer terug.
 • Wandel de Umfassungsweg in Delden en loop naar kasteel Twickel.
 • Bij het Rijksmuseum Twenthe in Enschede is de prachtige expositie van Picasso en Matisse te bewonderen 'Beauty is a line'.
 • Geniet van een heerlijke massage of facial in onze Wellnessboutique.
 • Bestel een heerlijke fles wijn bij sommelier Jan Ansink en geniet op ons terras van het mooiste uitzicht van Overijssel (volgens veel van onze gasten: van Nederland).

Lees hier ons uitgebreide overzicht met maatregelen in het kader van COVID-19.

Voorwaarden:

 • Annuleren van dit arrangement is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Annuleer je binnen 24 uur voor aankomst, dan kun je de incheckdatum van je verblijf zonder wijzigingskosten aanpassen. Wel gelden de kosten voor een mogelijk verschil in het tarief (in het weekend liggen prijzen hoger dan van maandag tot en met donderdag)
 • Wij verzoeken gasten die zelf griepklachten hebben (hoesten, niezen, koorts, keelpijn) of gasten die huisgenoten hebben met deze klachten, voor eigen veiligheid en die van anderen om thuis te blijven.
 • Prijzen zijn per persoon en o.b.v. een tweepersoonskamer.
 • Wij nemen alleen reserveringen aan voor twee personen die op één kamer verblijven of gezinnen met twee volwassenen en maximaal vier kinderen. Wij behouden ons te allen tijde het recht om gasten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, toegang tot ons hotel te weigeren.
 • Voor dit arrangement is een beperkt aantal kamers per week beschikbaar, deze aanbieding is op sommige dagen niet boekbaar, feestdagen zijn uitgesloten.
 • Dit arrangement is niet geldig i.c.m. onze eigen acties en aanbiedingen van derden.
 • Prijs is exclusief gemeentelijke heffingen €3,00 p.p.p.n.

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Inhoud van dit arrangement

 1. 100% Rust & Ruimte gegarandeerd in bosrijk Twente - No. 9 beste hotels Nederland
 2. 6x Overnachting inclusief ontbijt
 3. 6x 3-gangen diner van Chef-kok Ronald Bor en zijn team
 4. Nespresso-machine en theefaciliteiten op de kamer
 5. Strikte RIVM hygiëne - en afstandsmaatregelen & eenvoudig annuleren
 6. Mooie wandel- en fietstochten direct vanuit het hotel

Een veilig verblijf!

Bij Landgoed De Wilmersberg

Veel mensen hebben de afgelopen maanden in en vlakbij huis doorgebracht. Wat is er dan fijner dan een paar dagen veilig en ontspannen in eigen land weg te gaan, terwijl je je in Toscane waant. Die rust, ruimte en veiligheid bieden wij, nu onze deuren weer geopend zijn. Fiets of wandel direct vanaf ons landgoed door het mooie Twente en laat al je zorgen even los. Wij garanderen u een geheel zorgeloos verblijf. Bekijk in het filmpje welke maatregelen wij genomen hebben.

Bekijk het filmpje

Bekijk ook onze andere arrangementen