Direct boeken

Openluchtconcert - 2 nachten, 3 dagen

Vanaf € 299,- p.p.

Een heerlijk weekend op het landgoed van De Wilmersberg met op zondag een prachtig concert, met een parade van amuses, heerlijke wijnen en een prachtig concert van het voltallige Orkest van het Oosten en het swingende gospelkoor ZO!

In de bekende idyllische ambiance klinken op zondagmiddag 8 september swingende songs in speciaal voor dit concert gemaakte arrangementen, afgewisseld met spectaculair orkestrepertoire.

Inhoud Openluchtconcert - arrangement:

 • 2x overnachting
 • 2x uitgebreid landelijk ontbijt
 • 2x 3-gangendiner van chef-kok Ronald Bor en zijn team
 • 1x toegang tot Openluchtconcert inclusief High Wine
 • Gratis gebruik van onze geheel vernieuwde Wellnessboutique met zwembad, sauna, Turks stoombad, infrarood-sauna, jacuzzi en rustruimte
 • 10% korting op behandelingen van Oolaboo of een massage
 • Warme badjassen en Nespresso-machine op de kamer
 • Gratis snelle WIFI

Voorwaarden

 • Prijzen zijn per persoon en o.b.v. een tweepersoonskamer.
 • Wij nemen geen annuleringen en wijzigingen aan bij dit arrangement.
 • 1-persoons toeslag; € 67,50 p.n. o.b.v een Royale kamer.
 • Prijs is exclusief gemeentelijke heffingen €3,00 p.p.p.n.

Over het Openluchtconcert

Het Nederlands ZO! Gospel Choir zingt een repertoire dat bestaat uit een mix van Black Gospel, Soul en RnB met popinvloeden en toert daarmee sinds 2010 met veel succes door binnen- en buitenland. Het stond in 2016 op het prestigieuze North Sea Jazz Festival en werkte samen met onder andere het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra van het Concertgebouw. Het Orkest van het Oosten en het koor kennen elkaar van de gezamenlijke optredens in de Christmas Night shows in het Wilminktheater en verheugen zich op deze nieuwe samenwerking.

Het hoofdzakelijk Amerikaanse repertoire voor koor en orkest wordt afgewisseld met orkestwerken van de Amerikaanse musicalcomponisten George Gershwin en Richard Rodgers. Bovendien speelt het orkest werken van Antonin Dvorak, die zich in Amerika liet inspireren door negro-spirituals. De muzikale leiding is in handen van de jonge en veelzijdige Belgische dirigent Karel Deseure. Hij debuteerde in januari in 2019 bij het Orkest van het oosten en leidde verder concerten en operaproducties bij onder andere het Radio Filharmonisch Orkest, het Brussels Philharmonisch, Opera Zuid en het Symfonieorkest van Luzern.

U kunt dit 3-daagse arrangement reserveren van vrijdag 6 september tot en met maandag 9 september met check-in op 6,7 of 8 september.

Programma concert

Op 8 september bent u welkom op het landgoed van De Wilmersberg. Vanaf 14.00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk apéritief, waarna u kunt genieten van een parade van zoete en hartige heerlijkheden. Het concert begint om 14.30 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. Er is een speciaal programma voor kinderen op 8 september. De entreekaarten voor kinderen voor het Openluchtconcert bedragen € 20,00 per kind tussen de 4 en 12 jaar oud (er is geen opvang voor kinderen jonger dan 4 jaar).


Losse entreekaarten zijn hier verkrijgbaar.

Dit openluchtconcert wordt mede mogelijk gemaakt door;
Flow People BV/ Grolsch/ Apollo Sociëteit / Nijstaete group/ Bons & Evers Holding BV/ KPMG/ Rabobank/ Bidfood/ ABN Amro Mees Pierson/ DEMCON / Agfra Holding/ Schildersbedrijf Gebr. van der Geest/ Het Orkest van het Oosten/ Damsté Advocaten en Notarissen/ De Jong&Laan/ Twentse Weg- en Waterbouw / Birckenstock / Vcare.

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Inhoud van dit arrangement

 1. 2x overnachting
 2. 2x landelijk ontbijt
 3. 2x 3-gangendiner van chef-kok Ronald Bor en zijn team
 4. 1x toegang tot het Openluchtconcert inclusief High Tea
 5. Warme badjassen en Nespresso-machine op de kamer
 6. Gratis toegang tot de vernieuwde Wellnessboutique met sauna, Turks stoombad en dompelbad en zwembad

Bekijk ook onze andere arrangementen