Direct boeken

VIP Midweek, 5 dagen

Vanaf € 297,50 per persoon

Waarom een lange reis maken als er dichtbij een prachtige plek is die zo rijk is aan natuur én cultuur? Even een paar dagen weg in eigen land doet wonderen. Lange boswandelingen, genieten van de authenticiteit en cultuur van Twente, winkelen in de stad of bijkomen in de geheel vernieuwde Wellnessboutique. Landgoed De Wilmersberg is dé ultieme uitvalsbasis voor een heerlijke korte vakantie.

Inhoud van het arrangement:
- 4 x overnachting inclusief landelijk ontbijt
- 4 x landelijk ontbijt
- 3 x 3-gangen diner op de eerste en derde avond van uw verblijf

Vanaf € 297,50 per persoon.


Wilt u bijzonder genieten? Reserveer dan een ontspannende behandeling bij onze gloednieuwe Beauty- en wellnessboutique. Natuurlijk zijn er fietsen met versnelling of elektrische fietsen te huur. Informeer hier naar bij het maken van uw reservering. Fiets- en wandelroutes zijn kosteloos verkrijgbaar.

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Inhoud van dit arrangement

  1. 4 x overnachting inclusief landelijk ontbijt
  2. 3 x 3-gangen diner op de eerste en derde avond van uw verblijf
  3. Vernieuwde sauna met dompelbad, Turks stoombad en whirlpool
  4. Warme badjassen op uw kamer
  5. Overdekt verwarmd zwembad
  6. 2 Outdoor all-weather tennisbanen

Twente in de herfst

Het mooiste jaargetijde

Er is veel te doen in de omgeving. Onze tips? Bezoek de mooie tentoonstelling 'Lief&Leed' in het Rijksmuseum Twenthe in Enschede en maak daarna een wandeling door Roombeek, de wijk die na de vuurwerkramp opnieuw werd opgebouwd. Het is ook zeker de moeite waard om even te winkelen in het centrum van Enschede. Of fiets naar het pittoreske Ootmarsum met haar prachtige galerieën en gezellige terrassen. Direct vanuit het hotel kunt u mooie wandeltochten maken, door de natuur, maar ook naar Oldenzaal, dat 'onder aan de berg' ligt.

Bekijk ook onze andere arrangementen