Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55 info@wilmersberg.nl +31 657891225
Openingstijden Restaurant - Momenteel gesloten
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Momenteel gesloten tot en met 7 maart
Top 10 beste hotels van Nederland

Logies incl. ontbijt, 2 dagen

Vanaf € 90,- p.p. bij twee personen

Boek direct bij De Wilmersberg - altijd voordeliger en gemakkelijker! Maar ook krijg je een gratis upgrade indien mogelijk.

Het is onze prioriteit dat je met een veilig gevoel kunt verblijven bij De Wilmersberg. Wij doen er dan ook alles aan om je een onbezorgd verblijf te geven. Veilig, ruimtelijk en schoon. Lees hier ons uitgebreide overzicht met maatregelen in het kader van COVID-19.

Boek je je overnachting inclusief landelijk ontbijt direct bij ons hotel, dan profiteer je van diverse voordelen, zoals de laagste prijs garantie. Wij hebben diverse kamers voor verschillende wensen. Kom je alleen of voor zakelijke doeleinden? Dan zijn onze Kleine kamers bij uitstek geschikt. Voor langer verblijf en meer comfort adviseren wij een Royale kamer, de vernieuwde Tuinkamer of de vernieuwde Boskamer te reserveren.

De ruime historische villa en de 14 hectare landgoed staan garant voor de rust en de ruimte die je op dit moment nodig hebt! Ons binnenzwembad is weer geopend. Ook is vanaf 1 juli de Wellnessboutique weer geheel geopend, hier kunt u een saunabad nemen of genieten van een heerlijke massage of facial.

Prijs per kamer:

 • Kleine kamer: vanaf € 105,-
 • Royale kamer met Frans balkon: vanaf € 180,-
 • Vernieuwde Tuin- of Boskamer: vanaf € 200,-
 • Junior Suite: vanaf € 230,-
 • Royale Suite: vanaf € 280,-

* In verband met de huidige coronamaatregelen zijn ons restaurant en terras gesloten en zullen het ontbijt en eventueel het diner op uw kamer plaatsvinden.

Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Annuleer je binnen 24 uur voor aankomst, dan kun je de incheckdatum van je verblijf zonder wijzigingskosten aanpassen. Wel gelden de kosten voor een mogelijk verschil in het tarief (in het weekend liggen prijzen hoger dan van maandag tot en met donderdag).

Onze voorwaarden:

 • Wij verzoeken gasten die griepklachten hebben (hoesten, niezen, koorts, keelpijn) of gasten die huisgenoten hebben met deze klachten, voor eigen veiligheid en die van anderen om thuis te blijven.
 • Prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon en o.b.v. een tweepersoonskamer.
 • Wij nemen alleen reserveringen aan voor twee personen die op één kamer verblijven. Kinderen zijn weer welkom vanaf het moment dat het restaurant open mag van Veiligheidsregio Twente. Wij behouden ons te allen tijde het recht om gasten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, toegang tot ons hotel te weigeren.
 • Prijs is exclusief gemeentelijke heffingen €3,50 p.p.p.n.

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Inhoud van dit arrangement

 1. 100% Rust & Ruimte gegarandeerd in bosrijk Twente - No. 9 beste hotels Nederland
 2. Nespresso-machine en theefaciliteiten op de kamer
 3. RIVM maatregelen voor een veilig verblijf & eenvoudig annuleren
 4. Wandel of fiets direct vanuit het hotel het rustige en ruime Twente in
 5. In verband met de huidige coronamaatregelen zijn ons restaurant en terras gesloten en zullen het ontbijt en diner op uw kamer plaatsvinden.

Bij De Wilmersberg verblijf je veilig.

Goed om te weten...

Veel mensen hebben de afgelopen maanden in en vlakbij huis doorgebracht. Wat is er dan fijner dan een paar dagen veilig en ontspannen in eigen land weg te gaan, terwijl je je in Toscane waant. Die rust, ruimte en veiligheid bieden wij, nu onze deuren weer geopend zijn. Fiets of wandel direct vanaf ons landgoed door het mooie Twente en laat al je zorgen even los. Wij garanderen u een geheel zorgeloos verblijf. Bekijk in het filmpje welke maatregelen wij genomen hebben.

Ga naar het filmpje

Bekijk ook onze andere arrangementen