Direct boeken

Logies incl. ontbijt, 2 dagen

Vanaf € 120,- per kamer bij 2 personen

Laagste prijs garantie. Boek je overnachting inclusief landelijk ontbijt direct bij De Wilmersberg! Wij hebben diverse kamers voor verschillende wensen. Kom je alleen of voor zakelijke doeleinden? Dan zijn onze Kleine kamers bij uitstek geschikt. Voor langer verblijf en meer comfort adviseren wij een Royale kamer te reserveren.

Prijs per kamer: € 120,- (Kleine kamer), € 170,- (Royale kamer met Frans Balkon), € 185,- (Royale kamer met terras), € 215 (Junior Suite) € 255,- (Royale Suite).

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Inhoud van dit arrangement

  1. Warme badjassen op de kamer
  2. Vernieuwde Wellnessboutique met sauna, Turks stoombad en dompelbad
  3. Nespresso-machine op de kamer
  4. Overdekt verwarmd zwembad
  5. Gratis tips voor leuke uitjes in de omgeving

Logies inclusief ontbijt

Goed om te weten...

Er is veel te doen in de omgeving. Onze tips? Bezoek de mooie tentoonstelling 'Lief&Leed' in het Rijksmuseum Twenthe in Enschede en maak daarna een wandeling door Roombeek, de wijk die na de vuurwerkramp opnieuw werd opgebouwd. Het is ook zeker de moeite waard om even te winkelen in het centrum van Enschede. Of fiets naar het pittoreske Ootmarsum met haar prachtige galerieën en gezellige terrassen. Direct vanuit het hotel kunt u mooie wandeltochten maken, door de natuur, maar ook naar Oldenzaal, dat 'onder aan de berg' ligt. Wilt u bijzonder genieten? Reserveert u dan een ontspannende behandeling bij onze Wellnessboutique, die in de winter van 2017 geheel vernieuwd werd. Natuurlijk zijn er fietsen met versnelling of Ebikes te huur. Informeer hier naar bij het maken van uw reservering!

Bekijk ook onze andere arrangementen