Boek veilig & gemakkelijk online
Geen reserveringskosten
Bel +31 (0)541 58 55 55
Tel. +31 (0)541 58 55 55 info@wilmersberg.nl +31 (0)657891225
Openingstijden Restaurant
Ontbijt (ook voor niet-hotelgasten)
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
365 dagen per jaar geopend
2019 travellers' choice

Logies incl. ontbijt, 2 dagen

Vanaf € 60,- p.p. bij twee personen

Het is onze prioriteit dat je met een veilig gevoel kunt verblijven bij De Wilmersberg. Wij doen er dan ook alles aan om je een onbezorgd verblijf te geven. Veilig, ruimtelijk en schoon. Bekijk hier het filmpje waarin wij een aantal van onze belangrijkste maatregelen laten zien of lees hier ons uitgebreide overzicht met maatregelen in het kader van COVID-19.

Boek je je overnachting inclusief landelijk ontbijt direct bij ons hotel, dan profiteer je van diverse voordelen, zoals de laagste prijs garantie. Wij hebben diverse kamers voor verschillende wensen. Kom je alleen of voor zakelijke doeleinden? Dan zijn onze Kleine kamers bij uitstek geschikt. Voor langer verblijf en meer comfort adviseren wij een Royale kamer, de vernieuwde Tuinkamer of de vernieuwde Boskamer te reserveren.

De ruime historische villa en de 14 hectare landgoed staan garant voor de rust en de ruimte die je op dit moment nodig hebt! Vanaf 20 mei is ons binnenzwembad weer geopend. De sauna blijft voorlopig gesloten, wel kun je genieten van een heerlijke massage of facial.

Prijs per kamer:

 • Kleine kamer: vanaf € 120,-
 • Royale kamer met Frans balkon: vanaf € 170,-
 • Vernieuwde Tuin- of Boskamer: vanaf € 185,-
 • Junior Suite: vanaf € 215,-
 • Royale Suite: vanaf € 255,-

Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Annuleer je binnen 24 uur voor aankomst, dan kun je de incheckdatum van je verblijf zonder wijzigingskosten aanpassen. Wel gelden de kosten voor een mogelijk verschil in het tarief (in het weekend liggen prijzen hoger dan van maandag tot en met donderdag).

In december 2019 was De Wilmersberg Hotel van de Week van De Telegraaf, lees hier het verslag.

Onze voorwaarden:

 • Wij verzoeken gasten die griepklachten hebben (hoesten, niezen, koorts, keelpijn) of gasten die huisgenoten hebben met deze klachten, voor eigen veiligheid en die van anderen om thuis te blijven.
 • Prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon en o.b.v. een tweepersoonskamer.
 • Wij nemen alleen reserveringen aan voor twee personen die op één kamer verblijven of gezinnen met twee volwassenen en maximaal vier kinderen. Wij behouden ons te allen tijde het recht om gasten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, toegang tot ons hotel te weigeren.
 • Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is een speciaal ‘Stay Safe kinderarrangement’ voor € 60,- per kind per nacht. Dit is inclusief extra bed, ontbijt, lunch en 3-gangen kinder diner.
 • Prijs is exclusief gemeentelijke heffingen €3,00 p.p.p.n.

Nu reserveren

Hier hoef je toch geen nachtje over te slapen?

Unieke eigenschappen

Inhoud van dit arrangement

 1. 100% Rust & Ruimte gegarandeerd in bosrijk Twente
 2. Nespresso-machine en theefaciliteiten op de kamer
 3. Strikte hygiëne - en afstandsmaatregelen binnen kaders RIVM en Veiligheidsregio Twente
 4. Wandel of fiets direct vanuit het hotel het rustige en ruime Twente in

Bij De Wilmersberg verblijf je veilig.

Goed om te weten...

Veel mensen hebben de afgelopen maanden in en vlakbij huis doorgebracht. Wat is er dan fijner dan een paar dagen veilig en ontspannen in eigen land weg te gaan, terwijl je je in Toscane waant. Die rust, ruimte en veiligheid bieden wij, nu onze deuren weer geopend zijn. Fiets of wandel direct vanaf ons landgoed door het mooie Twente en laat al je zorgen even los. Wij garanderen u een geheel zorgeloos verblijf. Bekijk in het filmpje welke maatregelen wij genomen hebben.

Ga naar het filmpje

Bekijk ook onze andere arrangementen