Boek direct bij ons hotel via de website, dat is altijd het voordeligst. Bellen kan ook: 0541-585555 of mail reserveringen@wilmersberg.nl

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte

Bekijk ook onze fijne kamers

Bij ons kun je het leven van alledag even loslaten en je dagdromen hun gang laten gaan. De Wilmersberg beschikt over 12 Kleine kamers, 42 Royale landgoedkamers (met nieuwe bedden), twee Junior suites (waarvan één vernieuwd in 'Rijksmuseum Twenthe stijl') en twee Royale suites/ familiesuites (waarvan één vernieuwd). Ook beschikt het hotel over één mindervaliden kamer.

Bekijk onze kamers

Een ode aan de nachtrust

Een overnachting inclusief ontbijt of liever een geheel verzorgd arrangement met ontbijt en diner reserveren? Dat kan! Bij ons kun je het leven van alledag even loslaten en je dagdromen de vrije gang laten gaan. Plannen maken voor de toekomst of nieuwe inspiratie opdoen. Trek er op uit om De Lutte en de prachtige omgeving van Twente te verkennen. Heb je meer zin om lekker binnen te blijven? Geniet in de nieuwe lounge van een goed glas wijn, dineer in ons fijne restaurant, trek je baantjes in het heerlijke binnenzwembad of relax in de in 2017 vernieuwde Wellnessboutique. Wat de reden van je verblijf in ons hotel ook is; op deze plek in Twente weet je je omringd met persoonlijke aandacht, luxe en comfort. Geniet van speciale voordelen en meld je aan als Vriend van De Wilmersberg.

Boek direct bij ons hotel, altijd het voordeligst.