Boek voordelig & Snel op onze website
Veilig verblijf & Gratis annuleren
Bel +31 541 58 55 55
Tel. +31 541 58 55 55
info@wilmersberg.nl
+31 657891225
Routebeschrijving:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (Navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte
Openingstijden Restaurant - tussen 12.30 en 17.00 geopend voor lunch
Ontbijt
Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00 uur
Zaterdag - Zondag 08:00 - 11:00 uur
Terras
Dagelijks Vanaf 10:30 uur
Kleine kaart & lunch
Dagelijks 12:00 - 18:00 uur
Diner
Dagelijks 18:00 - 21:00 uur
Hotel
Dagelijks
No. 9 Best Beoordeelde Hotels NL
Wilmersberg De Lutte Voorkant Mooi
Wilmersberg De Lutte Voorkant Mooi

Welkom bij Landgoed De Wilmersberg

Aanvullende informatie omtrent uw verblijf

Binnenkort bent u te gast bij Landgoed De Wilmersberg. We kijken uit naar uw komst! Graag geven wij u aanvullende informatie omtrent uw verblijf, onze faciliteiten en services.

Aankomst & Vertek

Op de dag van aankomst kunt u tussen 15.00 uur en 22.00 uur inchecken. Arriveert u na 22.00 uur, zou u dat ons dat dan 24 uur voor aankomst willen laten weten? Ook indien u eerder wenst in te checken vernemen wij dat heel graag. Wij verzoeken u vriendelijk om op de dag van vertrek de kamer vóór 11.00 uur te verlaten.

Routebeschrijving?
Hier vindt u de weg naar ons hotel.

Lounge & Restaurant

Heerlijk genieten

Onze gezellige lounge is het kloppend hart van het hotel. Hier serveren we u graag een hapje van de kleine kaart, high tea (te reserveren tussen 1 oktober en 1 mei) en een drankje. Voor ontbijt, lunch en diner heten wij u van harte welkom in ons restaurant.

Neem alvast een kijkje in onze kaart naar alle heerlijkheden waarvan u kunt genieten tijdens uw verblijf. Tevens vindt u ook de openingstijden.

Indien u een speciaal dieet volgt, verzoeken wij u dit bij maken van uw reservering aan ons door te geven. Wij houden graag rekening met uw wensen!

Wilmersberg Klein 9

Wellnessboutique

De Wilmersberg

Bij Wellnessboutique De Wilmersberg kunt u terecht voor heerlijke schoonheidsbehandelingen voor zowel dames als heren. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u tijdig te reserveren. Wellnessboutique De Wilmersberg is van 09.30 uur tot 18.00 uur geopend. In onze wellnessbrochure vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen. Kijk hier voor actuele acties en aanbiedingen.

Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van ons overdekt zwembad, whirlpool, Turks stoombad, sauna, hometrainer en de tennisbanen. Op uw kamer liggen badjassen en slippers voor u klaar.

Douches Dompel Stoom

Kennismaking

Iedere zaterdag om 17.00 uur hebben wij een gratis wijnproeverij in de lounge en bij mooi weer in de wijngaard. U krijgt uitleg over een paar wijnen die De Wilmersberg schenkt, over onze samenwerking met het Hof van Twente, dit is een grote Twentse wijnmaker, en over onze wijngaard. Geniet samen met andere gasten van een hapje en een drankje! Boudewijn of Githa van Vilsteren en sommelier Jan Ansink ontvangen u heel graag.

Janansinkc

Natuur, cultuur & activiteiten

Direct vanuit het hotel wandelt of fietst u door het fraaie Twentse coulisselandschap. Fietsen zijn bij ons per dag te huur voor: fiets € 13,50, elektrische fiets € 25,00. Indien u eigen fietsen meeneemt, dan kunt u deze in de overdekte en afgesloten fietsenstalling plaatsen. In de directe omgeving vindt u gezellige steden en dorpen als Oldenzaal, Enschede en Ootmarsum. Informatie over bezienswaardigheden en activiteiten is verkrijgbaar bij de receptie.

Wij hebben regelmatig theaterkaarten beschikbaar voor voorstellingen in het Wilminktheater en muziekcentrum in Enschede. We informeren u graag over het actuele aanbod en onze verrassende theaterarrangementen, of kijkt u alvast in onze agenda.

Voor golfers reserveren wij met plezier een afslagtijd op één van de 4 prachtige golfbanen in de omgeving. Voor alle banen geldt dat u in het bezit dient te zijn van een GVB. Daarnaast heeft u voor de meeste banen ook een geldige handicap nodig. Ook kunt u tegen een gereduceerd tarief golfen bij Golf & Country Club 't Kruisselt. Deze Club treft u aan het begin van de Kruisseltlaan in De Lutte, op 5 minuten afstand van De Wilmersberg. Het is een gezellige club met een compacte en uitdagende 9 holes par 3 baan. Reserveer een greenfee voor maar € 13,50 per stuk. Wij informeren u graag over de diverse banen en speelvoorwaarden. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie of telefonisch contact met ons opnemen.

Huisdieren

Altijd welkom in ons hotel

Honden zijn in enkele Royale landgoedkamers met terras toegestaan à € 42,50 per hond per verblijf. Hierbij geldt maximaal 1 hond per kamer. In de Kleine kamer, restaurant en Wellnessboutique zijn huisdieren niet toegestaan. Indien u uw hond meeneemt, verzoeken wij u vriendelijk dit bij uw reservering aan te geven.

Dog

Kinderen

Kom met het gehele gezin!

Kinderen zijn van harte welkom bij De Wilmersberg. Overnacht u in een Royale landgoedkamer, dan gelden de volgende tarieven voor kinderen, mits slapend op de kamer van 2 betalende volwassenen;

  • 0 tot 4 jaar € 10,- per kind per nacht inclusief ontbijt
  • 4 tot 12 jaar € 25,- per kind per nacht inclusief ontbijt
  • Vanaf 12 jaar € 44,50 per kind per nacht inclusief ontbijt

De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken bij Landgoed De Wilmersberg. Kijk wat ons hotel en de omgeving te bieden heeft voor uw kinderen.

Kids C

Uniforme Voorwaarden Horeca

Op alle door ons aangegane overeenkomsten en transacties zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Op verzoek zenden wij u de volledige UVH toe. Bij individuele reserveringen komt het in het kort neer op:

Artikel 9 Annuleringen

9.1.4 In geval van no-show zal de klant in alle gevallen verplicht zijn de reserveringswaarde te betalen.

9.2 Annulering van hotelaccommodatie/logies

9.2.1 Individuen

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende
d. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

e. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

f. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Landgoed De Wilmersberg Overijssel

Nog aanvullende vragen?

Laat het ons weten.